Дата придбання послуги: 10 червня 2011 Написано: 24 червня 2011 |
Турфірма: Travel Info (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
У Туреччині ми були вперше. Послухавши свою дочку, яка вже 6 разів відпочивала в Туреччині, я та моя дружина наважилися поїхати. Я зателефонував своїй племінниці, яка працює в турагентстві, розповів, що я хочу (алл, недалеко від моря і хороші умови, і не дорого). Мені запропонували туртес бінго HV, ціна 5500 грн. за двох. Мене відразу ж попередили, що готель ми дізнаємося після прибуття до Туреччини. Ще в літаку ми познайомилися з жінкою, яка летіла в 5* за 12000 грн. Вона ще сміялася з нас, типу вам засунули фігню і ми будемо в найгіршому готелі. Попрощавшись в автобусі, ми вийшли біля готелю під назвою Caliente Bodrum Resort. Поселили нас одразу. Ми нічого не доплачували, Олена нас попередила, що треба платити після того, як дадуть номер. Якщо не сподобатися, то дасте пляшку горілки Хортиця. Але й без того нам попався чудовий номер. Поруч із рестораном, на другому ярусі. Дуже сподобалася кухня, дуже багато їжі, особливо салатів та солодкого. За 8 днів ми всі так і не перепробували. На пляж їздили автобусом, який ходив через кожні півгодини. Правда пляж замалий. Нам дуже сподобалось. Велике дякую Оленці за відпочинок, усім рекомендую. Тепер ми збираємо гроші на наступну відпустку.
P.S. Назад ми летіли з тією ж жінкою (що в 5*летіла), так вона була дуже незадоволена. Говорила мало їжі та апельсини розрізали на 4 частини та кавун був лише 2 рази на тиждень. А в нас були: персики, сливи, кавуни, виноград та багато іншого. Тепер ми з неї сміялися.