ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ TRAVEL SHOP
Ми дуже вдячні турагенту Тревел Шоп – Оксані. Вона дбайливо підібрала нам на трьох повний пакет для відпочинку саме за нашими потребами та можливостями, і все поєднала в ідеальному співвідношенні. →
Звернулися до цієї фірми вперше і дуже задоволені. Дівчатка багато радять, уважно підбирають тур під ваші запити, пояснюють все до дрібниць, дають поради для подорожуючих вперше. Звертатимемося ще. →
Чемно все розповіли, підібрали тур. Відпочинок удався=) →
Щиро Дякую!!! Менеджери та сама власниця Турагентства професіонали своєї справи! Звертаємось до них вже не вперше, брали тури в ГОА та Шрі Ланку, - завжди все чудово. По можливості роблять хорошу знижку. →
Неодноразово користувалася послугами агенства. Хочу сказати, що вкотре мені догодили. Подобається ставлення, знижки мені як постійному клієнту та ставлення. Підібрали, попередили про номери без ремонту, тому доплатили за нові номери в Хорусі. →
Планували подорож, вибрали цю агенцію і зовсім не помилилися. Залишилися задоволені відпочинком загалом, а також підібраним готелем, обслуговуванням, увагою. Цього року знову звертаємось до Тревел Шоп, бо впевнені, що нам підберуть те, що потрібно. →