Турфирма Travel Tour

Черкаси ул. Симоненко 5, оф. 203 Драмтеатр Зустріч за попередньою домовленістю.
(066) 5213331, (097) 6913345
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
9,8

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ TRAVEL TOUR

10.0

Мені сподобалося, ми на місці вибрали, куди поїдемо. Нам усі документи оформляла власниця турфірми, як звуть її Інна. Гарна агенція.

їздив(а)  5 років тому
9.0

Мене все влаштувало у роботі менеджерів цієї агенції. Все пройшло досить добре. Все було добре з рейсами, тільки була невелика затримка рейсу по дорозі назад, але це не критично.

10.0

Я звернулася в Travel Tour і мені змогли чудово організувати моє дозвілля. Тут працює чудова дівчинка, яка добре мене проконсультувала, швидко оформила. Мені дуже сподобалося. Все нормально було з рейсами, не затримували та не переносили.

10.0

Обслуговування в агенції хороше, летіли ми з АНЕКС ТУР, не було перенесення рейсів, нам це сподобалося. А ось гід у готелі був, скажімо так, не позитивно налаштований, кому не "втюхав" свою екскурсію, з тими реально він не поводився.

9.0

Все було гаразд. Затримок та переносів авіарейсів не було. Екскурсії пропонували, але ми ними не користувалися. Все сподобалося.

Відгук про турфірм Diotour

10.0

Нас дуже все влаштувало в агентстві, була дуже хороша якість їх роботи, привітний персонал, дівчинки молодці, з нами працювала Ірина. З трансфером по дорозі туди все було добре, а по тому назад була взагалі катастрофа, ми їхали вночі, водій так летів, що я навіть розслабитися не могла, це було жахливо, водія звуть Леонід.

Надійна турфірма! Рекомендую

їздив(а)  8 років тому
10.0

Відпочивали через Travel Tour двічі – напрямок Єгипту та автобусний тур до Швеції. Трохи про себе як туристів - вибагливі, ставимо багато запитань, ретельно вибираючи готель, перевіряючи тим самим компетентність менеджера, а так само зіставляємо обіцяне очікування та реальність)) Дякую Інні, терпляче, грамотно та щиро відповіла на всі наші питання, допомогла вибрати готель у співвідношенні ціна-якість з огляду на всі наші побажання.

Чудова турфірма! Раджу!

їздив(а)  7 років тому
10.0

1. Туреччина зустріла так добре, що не хотілося їхати! 2. Готель знаходився в самому центрі Кемера, 2 лінія 4-5 хв пішки до моря. Adalin resort 4*. Хороший персонал, не погана кухня, та місцевий алкоголь теж нічого)) 3.

Рекомендую турагенство

їздив(а)  7 років тому
10.0

Організацію нашого відпочинку у квітні 2018 довірили тур агентству "Travel Tour", до кінця не визначившись навіть із напрямком. Турагент підібрав нам країну та готель під наш бюджет та побажання. Пакетний тур виявився дешевшим, ніж в інших агентств, при порівнянні цін.

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми