Відгук про турфірму TrueTravel (Чернігів)

Емоції переповнюють!

Дата придбання послуги: 04 грудня 2013
Написано: 23 березня 2014
9.0
Турфірма: TrueTravel (Чернігів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Вирішила на Різдвяні свята з подругою поїхати до Європи. Почну з Євгена. Він просто розумничка, як я йому голову морочила: хочу то, ооо немає це, тоді, не тоді .... А він все спокійно і з усмішкою на обличчі мені шукав, радив. Загалом, зі своєю невизначеністю затягли ми до останнього, коли в багатьох турах місця вже не знаходилося. Зрештою вибрали ми тур "Вихідні Будапешт-Відень". Щодо організації, все було на найвищому рівні. Гідом на місці була Аня, дівчинка просто принадність, все на самому початку пояснила, попередила що краще не спізнюватися. Багато що розповідала по ходу нашого руху, допомагала, до неї можна було звернутися з проханням (ми ось не поїхло в Сантендрі, містечко марцепанів, але попросили Ані нам купити, вона без відмов все зробила) Про гіди: сподобався гід у Будапешті, дуже веселий, одне але – не все показав, благо що я в цьому місті вже була! У Відні була жінка строгих звичаїв, така ух .... У Відні краще їхати емоцій отримаєте дуже багато (тим більше були передріздвяні ярмарки).

Що не сподобалося? Жахливий, брудний готель "Канада". Я не Ревізор, але було гидко лягати в ліжко (якісь плями Бррр) на підлозі теж плями. Годували не погано-шведський стіл!

Загалом вихідні пройшли на урааааа!! Спасибі!!!