ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ UKRAINIAN TOUR
Нещодавно наша компанія здійснила корпоративну поїздку на Закарпаття разом з Ukrainian Tour, і це було просто неймовірно! Ми проживали у готелі "Золота Гора", де нас оточили комфортом та відмінним сервісом. →
Вибрала компанію за рекомендацією друзів. Залишилась задоволена якістю та швидкістю обслуговування, менеджер врахував усі побажання. Їздили в пакетний тур до Турції на автобусі, та вибрали готель за рекомендацією менеджера тур. →
На цей раз відпочивали з Ukrainian Tour в Єгипті. Уважно вислухавши всі побажання щодо поїздки, Анна підібрала найкращі для нас варіанти, які максимально підходять під запит, також допомогла визначитися з датою вильоту. →
Їздила 17,06,2017р. в Чернівці,Кам'янець-Подільський,Хотин. Все дуже сподобалось. Організація, умови. Буду ще звертатися до турагенства. Рекомендую. →
Дуже чудова подорож! І пізнавально, і красиво – цитадель, будинок Кочубея та особливо палац Розумовського з чудовим парковим ансамблем. Низький уклін людям, які його повністю відновили і тим, хто зараз доглядає це історичне місце. →
Завдяки туристичній фірмі UKRAINIAN TOUR нам разом чоловіком надали можливість побувати на чудовому острові Шрі-Ланка. Менеджер Анна в найстисліші терміни, а саме 2 дні підібрала нам гарний готель, відповідну дату вильоту, дуже швидко зібрала необхідний пакет документів (договір, сертифікати для приймаючої сторони, для готелю та для нас, посадкові талони і навіть підготувала ПАМ'ЯТКУ ТУРИСТА). →
Вислухали побажання, запропонували свої варіанти, оперативно підготували все без зриву термінів. Хороші відгуки та високий рейтинг в інтернеті підтвердився на практиці. Звертатимемося ще →
Купили зі співробітниками тур вихідного дня за маршрутом – Київ-Чернівці-Хотин-Кам'янець-Подільський. Договір оформляла чудова, дуже "сонячна" людина Аня. І, як кажуть, з її легкої руки поїздка вдалася на славу. →
Хотілося швидко знайти цікаві та не дорогі тури, вибору в інтернеті маса, були позитивні чутки про цю фірму та з'їздивши в офіс відразу зупинив свій вибір саме на "UKRAINIAN TOUR"! Менеджер Ірина все зрозуміло розповіла! Всі документи під час без помилок видно, що система відпрацьована! За подорож на о. →
Зупинили свій вибір на турфірмі UKRAINIAN TOUR, довірившись відгукам, та не пошкодували. Оскільки це була перша поїздка за кордон, було багато запитань та сумнівів. Дякуємо менеджеру Анне за терпіння та допомогу в організації поїздки. →