ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ VAN DER TOUR
1. Вибрала цю організацію, т.к. ось уже 4 роки їжджу з ними. Колись порадила моя хороша знайома (за що їй окреме спасибі), з того часу ми дружимо з Вандер-туром. 2. Дівчата в офісі, як завжди на висоті! З'ясувавши що, куди і на які гроші я хочу, мені швидко було виписано рецепт на лікування від роботи, а саме відпочинок у Празі. →
Детальну розповідь про цей тур можна прочитати тут: http://blogs.turpravda.ua/stata/94217.html →
Їздила до Грузії екскурсійний тур "Кавказький експерес" з Van Der Tour, хлопці молодці - Артем, Вікторія, водії - Юрій та ... Юрій))) Все дуже сподобалося, добре організований тур, комфортабельний автобус, цікава програма по Грузії, окреме спасибі екскурсоводу Олександрі! Всі супер хлопці так тримати!!. →
Їздили автобусом до Грузії з Van Tour. Діти дуже відповідальні. Автобус дуже зручний і теплий, що важливо у цю пору року, особливо коли їдеш через Росію. Тур був продуманий до дрібниць та за короткий час встигли побачити дуже багато. →
Купили проїзд Миколаїв – Санкт-Петербург – Миколаїв. 21.07 виїзд із Миколаєва, 02.08 із Санкт-Петербурга. Замовлення нам підтвердили. На сайті написано "Виїзд із Санкт-Петербурга 02 серпня ≈20:00-21:00 (різні райони міста)". →
Їздили з цією фірмою кататися на гірських лижах до Буковеля на Різдво. Менеджери зі скайпу все доступно розповіли, розповіли, що по чому варто. Підказали як заощадити можна (фірма є офіційним партнером Буковеля і ми з друзями через них купували абонементи на підйомники). →
Їздила з турфірмою VAN DER TOUR на минулу майовку до Криму, до Судака. Все ніяк не могла дістатися написати свій відгук, а тут побачила, що вони цього року повторюють цю поїздку і згадала, що хотіла залишити свій коментар. →