Відгук про турфірму Victar Tour (Київ)

Чарівний відпочинок ми дуже задоволені.

Дата придбання послуги: 24 червня 2012
Написано: 20 липня 2012
9.0
Турфірма: Victar Tour (Київ)
Вид послуги: отель, авиаперелёт

Цю компанію вірніше її директора нам порадили друзі, сказавши, що вже 4 роки "літають" тільки з Вікторією. дівчина дійсна дуже мила у спілкуванні і що найголовніше – професіонал своєї справи. Ми планували весільну подорож та обирали 5-6 країн. Вікторія дуже докладно розповідала про кожну країну та надсилала нам ціни. Зрештою зупинилися на турі Шрі-Ланка + Мальдіви.

У Шрі-Ланці було все чудово, нам попався чудовий гід, який супроводжував лише нас усі дні екскурсійної програми! а ось на Мальдівах готель нам не захотів надати сервіс для молодят (а це і знижки на харчування та спа процедури та вхід у спец.ресторани для молодят) весь жах був у тому що це все доводилося на вихідні!!! (4 дні з днем конституції) АЛЕ Компанія VictarTour дуже оперативно відгукнулася на наш "крик про допомогу" і вже надвечір цього ж дня менеджер готелю вибачився перед нами і дозволив нам користуватися всіма перевагами для молодят.

Резюме: відпочили чудово! пам'ять залишиться на все життя!

Компанію рекомендую всім, т.к. ми на особистому досвіді переконалися, що про своїх клієнтів тут дбають не на словах.

Інші відгуки про турфірму