Відгук про турфірму Viking Tour (Київ)

Чудова турфірма

Дата придбання послуги: 28 грудня 2010
Написано: 25 Січня 2011
8.0
Турфірма: Viking Tour (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Втім вирішив висловити подяку турфірмі завдяки якій провів з дівчиною чудовий тиждень в Єгипті, невелику розповідь про відпочинок можна прочитати тут ( http://www.turpravda.com/eg/hurgada/Sunny_Days_El_Palacio-h17950-r46715.html).

Насамперед знайшов турфірму (скажу чесно, вибирав за зручним мені місцем розташування :) їй виявилася Viking Tour, зателефонував і сказав чого приблизно я чекаю від туру, домовився, що під'їдемо до вечора. Розташована фірма недалеко від м. Шулявка, будинок та офіс знайшов швидко. В офісі нас зустріла менеджер - Ірина (треба помітити, дуже приємна у всіх відносинах дівчина), вона вже підібрала підходящі варіанти, і нам залишалося тільки визначиться залишково, погортавши каталоги, подивившись фотки, вислухавши інформацію про кожен готель вирішили вибрати Санні Дейс Ел Паласіо, і тур від оператора Корал, вся процедура зайняла хвилин 45, одразу ж підписали договір, зробили копії паспортів та сплатили власність поїздки (у грн), Ірина сказала, що документи будуть готові за 2 дні до вильоту. Напередодні поїздки отримали всі наші документи і прослухали докладний інструктаж про те, що робити, як поводитися, куди йти і т.д. Приїхавши в Єгипет переконалися, що все насправді так як нам і розповідали і ми провели час.

Спасибі величезне за чудово організовану відпустку турфірмі Viking Tour та окреме спасибі Ірині!

З ув. Олег&Олена.

Інші відгуки про турфірму