Дата придбання послуги: 27 жовтня 2018 Написано: 05 листопада 2018 |
Турфірма: Voyage Travel (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
27.10.2018, тур "Балтійське тріо". Спасибі, що довезли всіх у цілості та безпеці та організували відмінних гідів у Ризі, Таллінні та Вільнюсі. В іншому, організація туру не сподобалася.
Починаючи з помилки в номері мобільного супроводжуючого, коли купа людей металася вранці площею у пошуках автобуса і не могли їй додзвонитися, а в неї не було номерів туристів (навіщо їх запитували при бронюванні туру?) або таблички з назвою туру/тур-оператора. Ок, автобус приїхав на 2 години пізніше – техніка іноді підводить, дякую, що знайшли заміну незважаючи на вихідний день.
Пасажирам не забороняли ходити салоном автобуса під час руху, що суперечить усім правилам безпечних перевезень людей. На 16 годин переїзду (в т.ч. їхали дві дитячі групи) не передбачено півгодини на обід – люди їли в автобусі, і водіїв це дратувало. Водії проспали час виїзду з Вільнюса та автобус вирушив пізніше – тобто. нам автоматично урізали вільний час у Ризі. Потім автобус не зміг вчасно забрати групу в готель, вранці не могли з'ясувати у котра супроводжує скільки коштує проїзд у громадському транспорті- "Спитайте на рецепції або у гідів" - стандартна відповідь. Вважаю, якщо тур-оператор вважає доречним залишити туристів без супроводжуючої на два дні, то слід забезпечити одну людину з групи TravelSim, що залишилася, для зв'язку з водіями або гідом, якого ми теж шукали в Таллінні. Добре, хоч копію страховки залишили...
Компанія дорослих туристів попалася чудова та організована – допомагали один одному орієнтуватися на місцевості та ділилися досвідом подорожей. Виняток-група підлітків. Не пощастило тим, кого поселили поряд - дискотека в номерах і біганина до ранку були всі ночі.
Більше з Voyage Travel не поїду.
Я читала ваш відгук, коли він тільки з'явився, потім почала шукати сьогодні, перерила весь сайт, ні. думала, мені наснилося, дякую, що тут продублювали і записали весь хронометраж. Мабуть, тому і видалили, щоб продажі не впали.
Я читала ваш отзыв, когда он только появился, потом стала искать сегодня, перерыла весь сайт, нет. думала, мне приснилось, спасибо, что здесь продублировали и что записали весь хронометраж. Видимо по-этому и удалили, что бы продажи не упали.
Абсолютно праві. Коментарі, що містять невтішні зауваження на адресу співробітників Акорд-туру, просто "не приймає сайт". Я намагалася сьогодні надіслати безстороннє відкликання на адресу супроводжуючого Юрія Демянчука (країна повинна знати своїх героїв), колишнього керівником туру "Спекотна турецька ноченька" в період 26.05.18-3.06.18. АЛЕ відгук не пройшов. Зате відправлені прямо за фото без тексту чудово і безпроблемно сайт прийняв. Чудово? Причому, надійшло повідомлення, що один відгук щодо цього туру вже отриманий і зареєстрований, а фото - це відгук на додаток до попереднього. Як хитро. Де ж він загубився, мій перший відгук? В яких теренах? Або адміни бешкетують? Я за відвертий, чесний і бажано навіть зворотний зв'язок. Але Акорд-туру ніколи спілкуватися з клієнтами напряму, він доручає це агентствам. А вони які стосуються персоналу тур-оператора? Правильно – НІЯКОГО!
Абсолютно правы. Комментарии, содержащие нелестные замечания в адрес сотрудников Аккорд-тура просто "не принимает сайт". Я пыталась сегодня отослать нелицеприятный отзыв в адрес сопровождающего Юрия Демянчука (страна должна знать своих героев), бывшего руководителем тура "Жаркая турецкая ноченька" в период 26.05.18-3.06.18. НО отзыв не прошел. Зато отправленные прямо вслед фото без текста превосходно и беспроблемно сайт принял. Замечательно? ПРичем, пришло оповещение, что один отзыв по этому туру уже получен и зарегестрирован, а фото - это отзыв в дополнение к предыдущему. Как хитро-то. Где же он затерялся-то, мой первый отзыв? В каких просторах? Или админы пошаливают? Я за откровенную, честную и желательно даже обратную связь. Но Аккорд-туру некогда общаться с клиентами напрямую, он перепоручает это агентствам. А они-то какое имеют отношение к персоналу тур-оператора? Правильно - НИКАКОГО! Претензии к тур-агентам сводятся к вопросам предоставления информации и стоимости. Они не занимаются маршрутами, арендой отелей, факультативами, отменами и заменами туров (последнее -лишь с ведома Аккорд-тура), техническим состоянием автобусов, а главное - профпригодностью своих руководителей групп. С каждым годом все эти вещи становятся все ниже уровнем. И сейчас уже утерян баланс цены и качества предоставляемых услуг. Я все больше задумываюсь о самостоятельных поездках. Хотя жаль заработанных каких-никаких бонусов постоянной клиентки. Но хамство и непрофессионализм "кормчих" терпеть просто сил нет.
Абсолютно праві. Коментарі, що містять невтішні зауваження на адресу співробітників Акорд-туру, просто "не приймає сайт". Я намагалася сьогодні надіслати неприємний відгук на адресу супроводжуючого Юрія Демянчука (країна повинна знати своїх героїв), колишнього керівником туру "Спекотна турецька нічка" в період 26. 05. 18-3. 06. 18. АЛЕ відгук не пройшов. Зате відправлені прямо за фото без тексту чудово і безпроблемно сайт прийняв. Чудово? Причому, надійшло повідомлення, що один відгук щодо цього туру вже отриманий і зареєстрований, а фото - це відгук на додаток до попереднього. Як хитро. Де ж він загубився, мій перший відгук? В яких теренах? Або адміни бешкетують? Я за відвертий, чесний і бажано навіть зворотний зв'язок. Але Акорд-туру ніколи спілкуватися з клієнтами напряму, він доручає це агентствам. А вони які стосуються персоналу тур-оператора? Правильно – НІЯКОГО! Претензії до тур-агентів зводяться до питань надання інформації та вартості. Вони не займаються маршрутами, орендою готелів, факультативами, скасуваннями та замінами турів (останнє лише з відома Акорд-туру), технічним станом автобусів, а головне - профпридатністю своїх керівників груп. З кожним роком усі ці речі стають дедалі нижчими. І зараз уже втрачено баланс ціни та якості послуг. Я все більше замислююсь про самостійні поїздки. Хоча шкода зароблених будь-яких бонусів постійної клієнтки. Але хамство і непрофесійність "кормчих" терпіти просто сил немає.