Дата придбання послуги: 01 грудня 2015 Написано: 18 Січня 2016 |
Турфірма: Young Travel (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Ми вибрали турагентство "Young tour", тому що побачили на їхньому сайті інформацію про відмінний і не дуже дорогий відпочинок у чотиризіркових комплексах недалеко від Буковелі, де обов'язково будуть «затишні номери підвищеної комфортності, З Зручністю в номері». Вони збрехали. Від першого до останнього слова. Нас одразу ж заселили в маленьку кімнатку, де навіть не зачинялися двері. Посередині кімнати стояв старий, розкладний диван, явно пошарпаний життям. На цьому весь комфорт, власне, закінчувався. Зауважте, про якусь шафу я навіть не заїкаюся, наші речі так і лежали у валізі, тільки мріючи про наш від'їзд. Замість вікна була глуха стіна, а в коридорі знаходився душ та туалет на 10 людей. Два дні, починаючи з 30 грудня і до вечора 31, ми провели у постійних дзвінках нашим супроводжуючим і турагентству, які дружно ігнорували нас, як могли. Ні про який відпочинок не могло бути й мови, ми були злі, засмучені й пригнічені всім, що відбувається. У вечір перед Новим роком ми все ж таки вирішили перебороти себе і вирушили на святкування, за яке ми заплатили 850 гривень. Турагент обіцяє вам живу музику, конкурси, Діда Мороза та Снігуроньку, шашлик, фрукти, велику кількість смачної їжі та випивки. Може десь це і було, але вже точно не в нас. Краще уявіть підозріло застарілу копчену рибу та холодець. Тихо грають дивні гуцульські пісні по радіо, у маленькому залі тиша та гнітюча атмосфера ненависті до Young Tour. Наступного дня виявилось, що ми ще були щасливчиками. Декому навіть не вистачило місця у нашій скромній забігайлівці та, заплативши 850 гривень, вони зустрічали Новий рік, де могли. Гроші, звичайно, нікому не повернули. Через два дні наш пекельний відпочинок добіг кінця. В автобус повільно й похмуро заходили відпочиваючі, у яких, як виявилося, всю поїздку не було гарячої води в номері, або не було опалення, або їм довелося заплатити ще купу грошей, щоб їх номер не підселяли інших людей.
Усі, хто зараз це читає, щоб потім не плакати кривавими сльозами, ніколи не звертайтеся до турагенства Young Tour. Вони продають відпочинок, після якого потрібний відпочинок. Ви можете не послухати мене та ризикнути, повестися на якусь знижку чи гарні слова, але потім не кажіть, що я вас не попереджала.
PS: Я дуже жадаю справедливості, тому якщо хтось теж стикався з таким жахливим турагентством і знає, що в таких ситуаціях потрібно робити, може підписати якусь петицію, звернутися до якихось органів, прошу поділитися своїм досвідом зі мною. Такі турагентства не повинні псувати людям життя.