… Еще ▾
Відпочивали на початку червня 2023 року. Готель просто чудовий, тихе, спокійне розташування, компактний. Поряд рынок, кілька супермаркетів, автобусна зупинка, за 3 км Lidl є. Декілька входів з вулиці до своїх номерів, номери чисті, просторі, світлі, з великими балконами. У нас на 2х був 2х кімнатний номер, спальня і вітальня яка переходила в кухню. Великий басейн, багато лежаків з мякими матрасами, кілька окремих шатро біля бару з диванами, пледами і подушками. Харчування чудове, мясо, риба, каші, супи, овочі свіжі і приготовані, солодощі і фрукти. Кожного дня о 15 год було морозиво і піца. До бару не було ніяких вимог оскільки він майже скрізь однаковий, коктейлі кава вода. Персонал дуже привітний, як в ресторані так і на рецепшині, окремий респект Дімі працівник ресторану, і Олександру працівник рецепшина. До моря 5.7 хв, пляж загальний великий. Хочеться повернутися ще туди
• 4
Готель відповідає фото, але зовсім не вартує своїх грошей. ХАРЧУВАННЯ Харчування просто жахливе, за 10 днів ні разу не змінилося меню, основні страви: сніданок - яйце варене, яйце жарене, омлет; обід, вечеря - картопля, рис, макарони; вибору фруктів не було, алкоголь та інші напої були дуже розбавлені.
… Еще ▾
Готель відповідає фото, але зовсім не вартує своїх грошей.
ХАРЧУВАННЯ
Якщо у вас є функцією діти, то їм їсти буде нічого
ПРИБИРАННЯ
За перші сім днів, нам раз змінили рушники, кожного дня забирали сміття на цьому все. Останні 3 дні змінилася прибиральниця і тоді почали прибирати.
РОЗВАГИ
Їх в готелі не було
РОЗТАШУВАННЯ
На території є басейн (лежаки завжди зайняті). До пляжу йти 7-10 хв, центр 15-20 хв. Недалеко є базарчик з фруктами та 2 маркети.
Провели 10 днів з людини 380 євро, без дороги (їхали своєю машиною). За ці гроші могли спокійно поїхати в Туреччину на 7 днів.
В жодному разі не рекомендую цей готель,
РОЗТАШУВАННЯ
В жодному разі не рекомендую цей готель,
виберіть інший, щоб не спортити собі відпочинок
… Еще ▾
В загальному, нам готель сподобався по фото, він був невеличкий, затишний. Відпочивали ми з маленькою дитиною, нам дали номер, що виходив на бар, там дуже голосна була музика, тому першу ніч ми перемучились, а ранком попросили нас переселити, потів вже все було добре. Харчування було хороше, різноманітне, можна було вибрати що бажаєш. Пляж був хороший, він не готельний, а загальний. На території, біля басейну ми не проводили час, територія як територія, але, в Туреччині, була краща. Поряд було дуже багато різноманітних магазинів, все, що потрібно, можна було купити. В номері , єдине, було дуже брудно, ми просили, але ніхто не звертав увагу, тому ми взяли у них віничок, і самі прибирали, бо то маленька дитина, а скрізь пісок і т.д. Обслуговування в готелі нормальне, а саме щодо прибирання номерів – не дуже.
… Еще ▾
Приехали с Авеню Делюкс. Отель хороший , новый, чистый, номера маленькие но уютные , отель точно такой же как на фото. В номере есть чайник , тарелки, стаканы, ложки, вилки, хороший кондиционер, есть интернет . Ресторан уютный и оформлен со вкусом. Нам было приятно там завтракать. Басейн так же нас порадовал.
От отеля к пляжу идти минут 15 мимо ресторанов, баров и магазинов.
Маленькие нюансы - очень маленькая душевая кабинка , толстенькие туда не поместятся, придется ее открывать. Пожелания - не забудьте взять кухонное полотенце, нечем вытирать кухонный стол. И свое мыло, тем мылом, что там будет, вы ничего не стирнете. В общем, кто не любит шума и толпы, вам сюда. В пик сезона очень доступная цена. есть отели с большей ценой , но с гараздо худшим качеством, проверено. А в этом отеле с удовольствием побываем еще.
От отеля к пляжу идти минут 15 мимо ресторанов, баров и магазинов.
• 15