Цей отель не може мати 5 зірок. Він не тягне навіть на 2. Ітак, перше їжа - 0, друге чистота - 0, сервіс - 0, пляж - 3. Обман кругом, вино розливають у стекло із платикової п’ятилітрової бутилки, їжа, якщо так можна назвати, для собачок і котиків, мій п’ятирічний син немав що поїсти, грязь кругом, в номері грязь, в ресторані - його не можна так назвати - антисанітарія. Ми їхали з туроператором Поїхали з нами, в турагентстві сказали, що отель 2021 пройшов повну реновацію. Пані Аня, Ви нам просто сказали не правду.
Далі, коли ми прилетіли у 5.00 ранку у отель, то ми були в ужасі від тої грязі на рецепшені, заселили нас вечером, потім ми позвонили у страхову компанію, звонили три години із телефона рецепшене, ніхто трубу не взяв і не передзвонив, на другий день приїхав гід компанії SkyUp представник, він тоже звонив в страхову із двох телефонів, підняли через 2 години. Скажіть будь ласка, що то за страхова компанія, що 2 сутки ніхто не піднімає телефон? Такого розвода на гроші я іще не бачила. Відпочиваю не вперше і не вдруге, хочу вам сказати, що б не їхали в цей отель.
Коли їхали назад в аеропорт, то гід нагло цинічно почав вимагати від нас гроші для себе і водія, мов, у нього маленька зарплата, у номері залишаєш доллар і ніхто нічого не прибирає. Молоко в отелі сухе, сир - сирний продукт, напої ЮПІ, вонюча риба, стара гавядина, яку не можна їсти.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ ЦЕЙ ОТЕЛЬ!!!
за пляж поставить 3 в еттом отеле ето дно.обслуживание в нем тоже лучшее из 7 отелей Египта где я бил.А ето Санрайз маккади .Конкорд марса.Шамс сафага .Арабия азур Хургада.Сани Дей Хургада-жопа отель.Тропитель Сахл хашиш