Відчуття, що виграла джекпот, обравши цей готель))
1. Одразу дали пристойний номер, без блукань по «убитих» та вимагання бакшишу. До речі, в готелі всі номери з прямим або бічним видом на море.
2. В номері: новий телевізор, потужний кондиціонер, гарна ванна, великий балкон, сейф, фен, холодильник. Розетки 4, чайника, правда, нема)) бутильована вода 2*1.5л щодня.
2. Ресторан - навіть не уявляла, що в Єгипті таке буває, тим більше, в 4*. ВСЕ смачно)) і дуже великий асортимент. Навіть солодощі не однотипні. М? ясо, овочі, фрукти, маринади, суші, гриль, піца, спагеті, навіть сир та ковбаски (декілька видів всього) виявляється, у них смачні бувають)) до обіду та вечері біле, червоне вино, пиво смачні та нерозбавлені.
3. Пляж: пісочок, пальми, крім шезлонгів ще декілька гамаків між пальмами. На пляжі пристойний бар, магазинчики, випікають млинці з начинками та топінгами. Пляж великий, шезлонгів вистачає. Менеджери на пляжі не приставучі )) музика- майже вся європейська, новинки.
4. Анімація- англійська, майже все зрозуміло. Так, мінімальна англійська бажана. Анімація цікава,
5. Гості: це взагалі для мене насолода для душі)) англійці, італьянці, німці, голландці, чехи, поляки. Відповідно всі поводяться пристойно. Скрізь чисто, ніхто до свинства не напивається.
6. Море: біля берега неглибоко, але пологий спуск до глибини десь по шию. Є приливи та відливи. Понтон довгий, я нарахувала десь 600 кроків, але не важко ходити, технічний стан пристойний. Два проміжних захода до межі рифу. Риф цікавий, багато цікавих риб, дві мурени живуть, бачила балістодів, аротрони великі, алутера бачила, риби носороги великі ну і звичайна рифова різнобарвна дрібнота. Кажуть, бувають черепахи і дельфіни, я ще не бачила)) особисто мені трохи прикро, що не дозволяють від понтону більш ніж на 15 метрів вправо-вліво плавати, але ж можу їх зрозуміти, це майже відкрите море.
Спасибо за смелость, целеустремленность и результат! очень отважная семья Ваша! Браво!
И спасибо, что написали детально обо всем!! Очень интересно читать!
И спасибо, что написали детально обо всем!! Очень интересно читать!
"Аида" и во львовской опере прекрасна, а тут такая возможность! Молодцы! и Вы и львовские оперяне ))