Чудовий, зелений доглянутий готель. Відпочиваємо в ньому не перший раз. Гарне різноманітне харчування. Були кальмари, криветки, тунець, перепілки. Досить багато фруктів, кавуни, дині, інжир. Хто любить солодощі, вам сюди, ну дуже багато смакоти. Приємний персонал. Були деякі питання при заселенні, але адміністратори вирішили швидко це питання. Дякую адміністраторам Міра, Армія, завжди привітні та приємні. Світлі чисті, номери, жили в номері 2624 з видом на поле для гольфу. Море і риф чудовий, живий, багато рибок. Добратися до пляжу можна пішки 3-4 хв, через чудову зелену територію готелю Савой, так і на автобусі, який курсує кожні 10 хв. Безкоштовно можна відвідати джакузі, ковзани, боулінг (як бонус від готелю). Дякую за відпочинок! До вашого готелю хочеться повертатися ще!
Дорогая Милая,
Позвольте нам поблагодарить за выбор Sierra Sharm El Sheikh для Вашего отдыха.
Спасибо, что нашли время написать Ваш комментарий и поделиться впечатлениями о Вашем отпуске с нами и будущими гостями.
Мы будем рады приветствовать Вас в нашей гостинице.
С уважением и наилучшими пожеланиями,
Гостевой сервис
Sierra Sharm El Sheikh
Дорога Мила,
Дозвольте нам подякувати за вибір Sierra Sharm El Sheikh для проведення Вашого відпочинку.
Дякую, що знайшли час написати Ваш коментар та поділитися враженнями про Вашу відпустку з нами та майбутніми гостями.
Ми будемо раді вітати Вас у нашому готелі.
З повагою та найкращими побажаннями,
Гостьовий сервіс
Sierra Sharm El Sheikh