Вдруге в теж саме місце. о.Хвар

Вдруге, вся наша родина відпочивала у Хорватії, о. Хвар, біля містечка Єлса, але цього разу ми показували всі ці красоти нашим батькам. Період відпочинку 16-24.06.2019. Вражень було дуже багато, та всі вони тільки позитивні. Готель «Fontana» ** це стабілний рівень сервісу, номери скромні, але все чисто і прибрано. Годування на шість зірок ????!!! Розташування дуже вдале, прямісінько у хвойному лісі, близько моря. Незабутнітній запах хвої та морського повітря. Територія готелю чиста, доглянута, прибирання в номерах було кожного дня, персонал виконував свої зобов’язання в повній мірі. В номерах не було кондиціонерів, а були вентилятори, їх так і не вмикали, не було потреби. Через те, що корпуси готелю в затінку сосен в номерах не було спекотно. На сніданки були свіжі круасани, омлет, бекон, сосиски, різні сири, нарізні ковбаски та багато іншого, а от вечері вражали різноманітністю. Була риба, мідії, телятина, курятина, все дуже смачно. Також, постійно були свіжі овочі і багато фруктів: яблука, сливи, абрикоси, кавуни, дині, інжир ... . Ми ніколи не були голодні, такий рівень харчування зустрічали в п’ятизіркових готелях . Гості готелю були лише іноземці. Персонал розуміє англійську мову та українську, бо наша мова дуже схожа на хорватську і це дуже зручно ))))). На території готею є два басейни один з прісною водою інший з морською, також біля ресепшена є прокат велосипедів та мопедів. Поруч є декілька пляжів, один з крупною галькою, а інший викладений майданчик з каміння. Людей на пляжі дуже мало, це так незвично ))))) Ми брали в оренду велисопеди і за декілька хвилин від готелю є такі бухти та пляжі, де взагалі не було людей і природа зачаровувала своєю красою, сосни на березі моря. За 10 хв пішки від готелю є містечко «Єлса» дуже красиве, можна ввечері прогулятися посидіти в ресторанчиках. Також є декілька супермаркетів, як мені здалося, з помірними цінами. Повертаючись в друге в це чарівне місце, відчували себе я к вдома, з одного боку, все доволі вже знайоме, з іншогу боку, ще так багато нового побачили. Шкодуємо тільки про одне – час минув дуже швидко. Мріємо повернутися у цей мальовничий куточок ще й не раз. Назнімали дуже багато фото й відеоматеріалу. Насолоджуємося переглядом, та готуємо другу серію сімейних пригод. Першу серію можно побачити за посиланням
Воспользовались услугами Гал-круиз, но надеюсь в следующий раз найдем смелость поехать своим автомобилем
Скористалися послугами Гал-круіз, але сподіваюся наступним разом знайдемо сміливість поїхати своїм автомобілем
очень хвалят этот тур от Гал Круиза
дуже хвалять цей тур від Гал Круїзу
очень хвалят этот тур от Гал Круиза
дуже хвалять цей тур від Гал Круїзу
Я посмотрела там ночные переезды, а я их не переношу. А каким образом туда можно попасть?
Я подивилась, там нічні переїзди, а я їх не переношу. А яким чином туди ще можна потрапити?
Я посмотрела, там ночные переезды, а я их не переношу. А как туда можно попасть?
Я подивилася, там нічні переїзди, а я їх не переношу. А як туди ще можна потрапити?