MS Villa 2*– Отзывы

1 отзыва
Курортная вилла в поселке Бечичи, окруженная зеленью. Подойдет для бюджетного отдыха с семьей или друзьями. С номеров виллы великолепный вид на город.Подробнее →
аватар beliayevaolia
 •  ездил(а) 9 месяцев назад
Збираючись до Чорногорії, дуже хотіли поїхати у Будву. По нашому бюджету, туроператор запропонувала відпочити в Бечичи(3 км від Будви). Приїхавши у 9.00 ранку, втомлені дорогою, (їхали більше суток)нас одразу зустрів приємний адміністратор, та заселил у 4 м. … Еще ▾ Збираючись до Чорногорії, дуже хотіли поїхати у Будву. По нашому бюджету, туроператор запропонувала відпочити в Бечичи(3 км від Будви). Приїхавши у 9.00 ранку, втомлені дорогою, (їхали більше суток)нас одразу зустрів приємний адміністратор, та заселил у 4 м. номер. Показавши по дорозі, де супермаркет, недороге кафе, та дорога до пляжу. Познайомив нас с покоївкою, яка по нашому проханню, принесла нам фен та єлектр. чайник. Гаряча вода, була завжди. До пляжу ми шли, с дитиною( 7 років), 5-10 хвилин. Я рада, що ми зупинилися саме в Бечичи, саме в ціх апартаментах. Дуже затішний та чистий номер. Кожного дня прибирали. Раз в три дні, міняли рушники. На кожне наше запитання, чи прохання, давали відповідь. В день від'їзду, (з отеля)запитали цього чудового мужчину(пробачте, забула ї'мя)побути до 15.30. Він нам дозволив, та ще потім відвіз нас, до автобусу. Дуже дякуємо, що нас так гарно зустріли.

Расположение Вилла располодена в поселке Бечичи. Расстояние до аэропорта Тиват 25 км. Австобусная остановка в 150 метрах.
Пляж
  • номера для некурящих
Для детей

На вилле 7 номеров.

В номерах

Все номера с балконом или террасой. Покрытие пола кафельная плитка. Во всех номерах есть индивидуальный кондиционер, телевизор, холодильник, ванная комната, душ, фен.

Телефоны: +38233453193
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.