У Ческі Крумлов потрапила в свою першу поїздку за кордон. Це були Краків і Чехія. Крумлов мене вразив більше Праги. З тих пір я побувала там ще два рази, а чарівність так і не проходить.
Екскурсія в замок не була запланована, ми туди потрапили несподівано для себе і це було вражаюче. Хоча, напевно, потрібно зробити контрольне відвідування, тепер є з чим порівняти.
Обов'язкові для мене ритуали в Крумлові - фото з фуксіями у дворі замку влітку і фото з віконець-бійниць на місто.
lulusha, думаю, что Чески Крумлов с его фантастическим замком и листовочными видами для многих путешественников Чехией был первым! ;)))
Также была в этом городке трижды, а вот внутрь замка так и не попала – надо наверстывать! :)
lulusha, гадаю, що Чеські Крумлов з його фантастичним замком і листівочними видами для багатьох мандрівників Чехією був першим! ;)))
Також була у цьому містечку тричі, а от всередину замку так і не потрапила - треба надолужувати! :)
lulusha, думаю, что Чески Крумлов с его фантастическим замком и открытками для многих путешественников Чехией был первым! ;)))
Также была в этом городке трижды, а от внутрь замка так и не попала – надо наверстывать! :)
lulusha, гадаю, що Чеські Крумлов з його фантастичним замком та листівковими видами для багатьох мандрівників Чехією був першим! ;)))
Також була у цьому містечку тричі, а від усередину замку так і не потрапила – треба надолужувати! :)