Як альтернативу Золотий вуличці можу запропонувати вулицю Novy Svet і вулиці поруч - Cerninska, Kapucinska, Kanovnicka. Це мій улюблений шлях від Лорети до Градчанської площі. Плюси цього маршруту - романтичні пустельні вулиці (практично без людей), маленькі і автентичні будиночки, при цьому в надлишку дрібних деталей - будинкові знаки, декор. Wow-ефект цього місця для мене в тому, що відходиш недалеко від Страговського монастиря, на сто метрів від Лорети і потрапляєш з досить людного туристичного місця в справжню містичну Прагу, здається, що відкриється хвіртка або двері в будинку і звідти вийдуть господарі в середньовічному вбранні у своїх справах. А потім з тихих вуличок ти знову різко потрапляєш в суєту Градчанської площі.
Уважаемая Юлия, и другие наши гости! С момента написания этого и других комментариев прошло 3 и более лет. Все это время мы старательно работаем над улучшением качества сервиса - внесли много изменений в меню - как комплексное, так и меню a la carte, добавили детское меню с блюдами для самых маленьких. Внесли большое разнообразие в меню завтраков.
Так же мы сделали реновацию практически всех номеров в 2018 и 2019 гг. - обновили ремонт и мебель.
Поэтому ждем Вас в новом сезоне 2019 в отеле Вилла Санторини - оцените и пощупайте наши изменения сами!