Это худший отель в Турции. Уборки не было 7 дней, смены белья не было 7 дней. Телевизора нет. Персонал неприветливый. Убогий завтрак, не знают что такое ланч-бокс. Такие отели нужно закрывать, или все менять.
… Еще ▾
Это худший отель в Турции.
Уборки не было 7 дней, смены белья не было 7 дней.
Телевизора нет. Персонал неприветливый.
Убогий завтрак, не знают что такое ланч-бокс.
Такие отели нужно закрывать, или все менять.
Уборки не было 7 дней, смены белья не было 7 дней.
Телевизора нет. Персонал неприветливый.
Убогий завтрак, не знают что такое ланч-бокс.
Такие отели нужно закрывать, или все менять.
• 5
Показать другие комментарии …

… Еще ▾
Могло бы быть более разнообразное питание и трансфер до пляжа это чудо из чудес, мог приехать, а мог не приехать. Заселились мы без проблем. В отеле никаких шоу программ не было, но на пляже были пенные вечеринки. Хорошее месторасположение отеля. Если у вас есть возможность заплатить дороже за отдых, то лучше выбрать что, то другое.
• 9

… Еще ▾
Номера бідненькі, але був холодильник, кондиціонер, балкон. На двох номери трохи кращі, ніж на чотирьох, знаю, бо в такому номері жили наші батьки. Ми приїхали в готель, на той момент обід вже закінчився, нам нічого не запропонували, але заселили нас швидко, не довелось очікувати. Проте, коли ми були на екскурсії і запізнилися на обід, їжу нам відклали. Територія готелю нормальна, є горки, до пляжу було не дуже далеко, можна було і пішки пройти , і на автобусі доїхати, але він ходив не часто. Одразу при виході з готелю був невеличкий магазинчик. Територія пляжу поділена між готелями, готелі 4* мають більшу територію, кращий вихід на пляж, більше лежаків, у нас було не багато місця на пляжі. Харчування середнє, на сніданки в основному були яйця, якась ковбаса, а от вечері були смачні. Не скажу, що готель поганий, були свої плюси і мінуси, як для 3* нормальний.
• 3