Їздила відпочивати дитина червень 2021 року з дітьми та тренерами. Коли зайшли заселятися в номер, перше враження моє було відразу забрати її звідти. Кімната малесенька, заселили 4 дітей. Номера не прибрані, страшный запах чогось не свіжого, душова в страшному стані. Двоповерхова кровать ходила ходором як до неї торкаєшся, диван (на якому спали двоє дітей як виявилося) начебто його найшли на мусоркі. Про подушки, покривала, постільну білизну я взагалі промовчу. Бо то жах!!!
До чого я веду, що в готелі, якщо можна його так назвати повна АНТИСАНІТАРІЯ. Коли дитина повернулася додому, вперше як я її зустріла, запах від неї був як від бомжа (вибачте за таке порівняння). Ми її відразу відправили купатися, речі всі пахли тим же запахом сирості, старого чогось і не свіжого. Але це ще не саме страшне. На третій день у нас появився під рукою волдир, мы не звернули увагу, через пару днів їх стало більше, звернулися до лікаря і вуаля, ІМПІИІГО СТАФІЛОКОК. Ще досі лікуємося. Так що робіть свої висновки. Все дитині сподобалося окрім страшних умов проживання!!! Антисанітарія повна, його треба закривати на дезинфекцію.