По приїзду о 9 ранку не дуже ласкаво зустріли на рецепції питанням, а хіба ви бронювали раннє поселення, тож гуляйте до другої години, хоча в наявності вільні номери були, й ні на годину раніше не заселили. Тож серед дня отримали ключі від 4го номеру стандарт на другому поверсі, піднятись на котрий залюбки можна й пішки по розкішних сходах, а з важкою валізою - на старенькому ліфті з вузькими дверима. Піднявшись на поверх одразу починаєш хвилюватись, невже і в номері таке буде, як от той коридор із старезними білими дверими? .. На щастя, сам стандартний номер з гарним ремонтом, меблями та загальною обстановкою. Велике ліжко, шафа, столик зі стільцями, невеличкий тв з мінімальною кількістю каналів. Високі стелі мабуть під 5 м, дихається легко, було б ще краще, якби не скрипуча підлога з ковроліном. Відповідно вхідним дверям і вікна, хоч і подвійні, але дерев’яні старі, крізь які все чутно з вулиці. Добре, що дуже щільні штори, свою функцію виконують та й вулиця Шевченка не найгучніша в місті. Двоспальне ліжко, нормальна білизна на 2х, а на дитину гадають й не треба. Добре, що за проханням все ж таки надали ще подушку та ковдру, як і третій комплект рушників. Проте потім на диво, навіть змінювали рушники щодня, як і легке прибирання з поповненням косметики. Насмішив прайс на вартість інтер’єру номера на випадок, якщо комусь сподобається пуфік чи стілець, а може й парасоля за 900 грн. Краще вигадайте щось із ручками для дверцят шафи, а то якось зовсім незручно без них. Чудовий вигляд з балкону як гарне доповнення. Санвузол, як і кімната, достатньо великий, мабуть і тримач для душу розрахований на високих людей, а ті, хто нижчі за 1.70 м мають стрибати, щоб лійку причепити. Є фен, непогана косметика, капці, халати. Гарячу воду треба чекати, коли 2-3 хвилини, а коли й 10, щоб завітала у гості. Здивувала наявність опалення, в гарному сенсі, як тепла велика батарея в кімнаті, так і сушарка у санвузлі.
Окремо трохи непокоїлись через сніданки, чи варто взагалі і чи варто тут, проте з першого ж ранку були приємно вражені. Все є, як на фото, вдосталь, все смачно й поповнюють вчасно і взагалі ресторан працює чудово. Після кожного відвідувача за його столом одразу ж змінюють скатертину на чисту, досить швидко прибирають брудний посуд. Свіжа випічка, смачні кава й узвар, як треба. І за тиждень перебування а ні краплі не набридли ні млинці, ні омлети, а другі страви щодня змінювались. Єдине, що було б гарно покращити це інформування гостей, для котрих сніданок в ресторані зазвичай проходить з 8 до 11, а в дні особливих подій, коли ресторан зачиняють, в залах другого поверху лише до 10 години, й одного разу прийшовши за 15 хвилин до 10 ледь не спіймали облизня, адже рівно о 10й все почали швидко прибирати.
Також можу відзначити наявність організованої камери схову, за котру відповідають хлопці з охорони, вони й допомагають з важкими дверима на вході до готелю, і з паркуванням. Приємні, завжди з посмішкою.
Якість вай фай треба покращити, сигнал ніби й нічого, а от швидкість не тримає, для роботи доводилось вмикати роздачу стільникового.
В цілому, якщо не звертати увагу на описані особливості, ніяк не мінуси чи недоліки, та ще й пам’ятати, що готель поки що лише 3* та старший за твоїх пращурів, то й рівень задоволення буде близький до максимуму. Дякуємо.

Ресторан отеля и завтрак выше всяких похвал, очень атмосферный со спокойной музыкой, прекрасным обслуживающим персоналом, с хорошей подачей блюд, с большим разнообразием вкусных блюд и выпечки, и очень вкусным кофе!
Проживали в улучшенном стандарте на четвертом этаже. Номер светлый и просторный, но оказался пустым и тяжелым, очень много декора под темное дерево, мало мебели, высоченные потолки ничем не декорированы, эхо от голоса в комнате. Кому нравится современный дизайн в номере, вам не в этот отель. В четверг получили бонус от отеля - бесплатную экскурсию по Львову с госпожой Роксоляной, которая провела нас по интересным местам Львова и ответила на многие вопросы, ответы на которые не найдете в интернете.
В целом отель понравился, были конечно минусы, но плюсы их перекрыли.

Помимо ресторана в отеле есть пиццерия. Для проживающих в отеле предоставляется скидка в ресторане и пиццерии
Думаю, и в дальнейшем буду останавливаться в этом отеле.

ехали машиной из Киева и собирались остановится в другом отеле, но он нам не подошел по многим причинам. так что нам ничего не оставалось как приехать в центр и выбрать отель.
я бы никогда не подумала, что может быть такое - нет мест в отелях в центре. мы были не на праздник.
Джорж очень понравился внешне и ценовой политикой.
месторасположение идеальное. в центре. я во Львове была оч много раз. еще со школы по пару раз в год ездила, потом по работе и к друзьям. сейчас с друзьями решили поехать.
первую ночь ночевали в эконом-номере так как все другие были заняты. номер был нормальный, на 4м этаже, окна выходили во двор, но с минусом - душ и туалет на коридоре общий, также не было кондиционера. стоил он вроде 35 евро за двоих. следующие 3 ночи провели в номере комфортный или как он там называется, где ванная комната в номере. за 50 евро в сутки.
в цену за номер входит завтрак и могу сказать, что он как завтраки в нормальных 5* в Турции. все есть. шведский стол отличный.
из гостей были поляки и немцы, также пара из России.
на рецепшене вам всегда помогут, объяснят где что находится и что обязательно посмотреть (совет для тех кто не был во Львове, я же этот город лучше родного Киева знаю)
обедали и ужинали мы в самом городе, в отель возвращались только спать.
из ресторанов могу посоветовать "У пани Стефы" мое любимое место с оч вкусной едой и адекватными ценами. попробуйте борщ обязательно! ! ! также любимое кафе Галка, где на первом этаже есть магазин и можно купить это кофе. при чем любых вкусов. мое любимое шоколадное и вишневое. выбор огромный
советую всем посетить хотя бы раз Львов - город волшебный, он дает заряд энергии на месяц вперед. вы эту поездку никогда не забудете)
отель после Евро 2012 вроде подорожал, но говорят ненамного