Львів прокинувся.

Це місто...
Здається, це місто ніколи не набридне, в будь-яку пору, року в будь-яку погоду, в будь-якому настрої воно постійно дивує, воно щоразу зачаровує і закохує в себе знову і знову.
Воно поливало мене травневим дощем, припікало серпневою спекою, огортало жовтневим листям і замітало грудневою хурделицею. Але таким, як сьогодні, я його ще не бачила.
Як старечий лев прокидається зі сну, воно, здається, потягувалось, позіхало, мружилось першим сонячним промінням. Вранішній серпанок, як залишки сну, поволі підіймався над його вулицями, шпилями соборів, над ратушею, все вище і вище...
Моя улюблена кав’ярня, загорнувшись теплою ковдрою я п’ю свою вранішню каву. Навколишні будинки підморгують мені сонячними зайчиками, наче запитують, чому так довго не приїздила???
Львів прокинувся.
спасибо за содержательный рассказ.
дочка учится в киевском инъязе английский+итальянский.пообещали ей на следующий год поездку в италию,ваш рассказ очень сориентировал.
а вот,если не секрет,какой сувенир вы привезли ларителю тура?
спасибо за содержательный рассказ.
а вот,если не секрет,какой сувенир вы привезли ларителю тура?
To hohlushka: Не секрет, итальянскую нугу. в России она очень дорогая, в Италии - в 4 раза дешевле. Даритель ее тоннами есть :)))
нуга-это восточная бяка ореховая7
нуга-это восточная бяка ореховая7
To hohlushka: Честно, не знаю. В Москве продают в "Азбуке вкуса" нугу итальянскую по 600 руб/100 гр. Вот именно ее и привез :)))