Червона Калина 2*– Отзывы

18 отзывов
№1 в рейтинге отелей Ровно
Санаторий "Червона Калина" расположен в западном регионе в с. Жобрин, Ровенской области. Помещение санатория - архитектурный комплекс из пяти блоков, которые соединены между собой территориально и функционально. Здравница расположена на 36 гектарах соснового бора, на берегах 200 гектаров живописного озера.Подробнее →
аватар svetonika1973
 •  ездил(а) 6 месяцев назад
Відпочивали з чоловіком у вересні 2024р. Залишилися дуже чудові враження про цей заклад. Неймовірна краса на территорії цього санаторію, все дуже охайно. Працівники дуже дружелюбні і уважні до відпочиваючих. … Еще ▾ Відпочивали з чоловіком у вересні 2024р. Залишилися дуже чудові враження про цей заклад. Неймовірна краса на территорії цього санаторію, все дуже охайно. Працівники дуже дружелюбні і уважні до відпочиваючих. Лікування на хорошому рівні. Наше з чоловіком здоров"я покращилось. Харчування смачне. Керівництво санаторію постійно покращує і оновлює базу санаторію під сучасний лад, відчувається, що вони дбайливо ставляться, як господарі, до свого закладу. Ми обов язково знов приїдемо в цей чудовий санаторій
аватар juliyamai426
 •  ездил(а) 1 год назад
Чудове місце для оздоровлення, чуйний та професійний персонал, смачна їжа та чисті номери, природа то взагалі окрема тема, про неї можна писати книги, моя сім‘я взахваті, … Еще ▾ Чудове місце для оздоровлення, чуйний та професійний персонал, смачна їжа та чисті номери, природа то взагалі окрема тема, про неї можна писати книги, моя сім‘я взахваті, рекомендую, буду приїздти ще і ще!!
аватар vitaliyademydovych
 •  ездил(а) 1 год назад
Попередньо забронювала тур вихідного дня для сім'ї, діти були задоволені. басейном котрий входив у вартість та кисневими піками, які нам запропонували у фітобарі (він дуже колоритний) але оцінивши всі переваги відпочинку вирішили продовжити свій відпочинок, про що не пожаліли. … Еще ▾ Попередньо забронювала тур вихідного дня для сім'ї, діти були задоволені. басейном котрий входив у вартість та кисневими піками, які нам запропонували у фітобарі (він дуже колоритний) але оцінивши всі переваги відпочинку вирішили продовжити свій відпочинок, про що не пожаліли.
Для нас перевагами стало: широкий спектр процедур для релаксу, чисте повітря, привітний персонал. Ми не помітили як сплинув час! Обов'язково повернемося, навіть кинули монетку до фонтану при вході в санаторій.
Природа санаторію Червона калина
аватар aurellka89
 •  ездил(а) 2 года назад
Всім доброго дня! Тільки зараз дійшли руки лишити відгук про санаторій "Червона калина". Як тільки ми вирішили поїхати сюди на відпочинок, я одразу почала читати відгуки і це було щось страшне. … Еще ▾ Всім доброго дня! Тільки зараз дійшли руки лишити відгук про санаторій "Червона калина". Як тільки ми вирішили поїхати сюди на відпочинок, я одразу почала читати відгуки і це було щось страшне. Відгуки були в край негативні, багато негативу було про сам персонал, про номерний фонд і так далі. Тому я трішки боялась їхати, так як це мій перший досвід відпочинку в санаторіїї України. Але наскільки я була приємно здивована коли ми все-таки приїхали в цей санаторій. Відпочивали в ньому з чоловіком з 23 жовтня по 03 листопада 2022 року. При заселенні нас мали поселити в сімейний двомісний номер, але на момент нашого прибуття його не виявилось в наявності, тому нас заселили в шикарний напівлюкс, в якому ми прожили повних 3 дні абсолютно безкоштовно, далі коли з'явився вільний сімейний номер нас переселили в нього. По номерному фонду, напівлюкси звичайно набагато краще виглядають, видно що в них зроблений ремонт, сімейний номер був у нас на 3 поверсі з якого відкривався дуже красивий вид на територію санаторія. Сам номер невеликий, я назвала його номер з ремонтом 2000х, там було велике двоспальне ліжко, стіл, стільчики, дзеркало, хлолодильник, шафи для речей, окрема ванна кімната з туалетом, ремонт був трішки гірший в санвузлі ніж в самій кімнаті, але все пристойно, чисто. Також важливо сказати, що ми були з собачкою, за собаку нічого не доплачували, персонал був дуже милий навіть тоді коли нам приходилось лишати собачку саму в номері. Жодного разу ніяких проблем з цим не було. Окремо хочу відзначити кухню санаторію, вона дієтична, порції великі, кожного дня нам надавали меню на наступний день, де ми могли обрати ті страви які хочемо, це було дуже зручно! Їжа хоч і проста та дієтична, але дуже смачна. Декілька разів на тиждень ввечері проводились дискотеки, кінопокази або приїжджали якісь артисти, ми ходили на виступ "Волинського хору". Щодо процедур, то особисто мені все сподобалось. Звичайно все обладнання на процедурах ще з 90х років, але оздоровчий характер цих процедур не був менш якіснішим, як на мене. Дуже порадували ціни на процедури: масажі від 90 грн, оздоровчі ванни від 80 грн, озокерит, гідрокінез, підводний душ-масаж, душ-шарко - все це коштує копійки. Коли ми тільки приїхали, то в перший день було відключення електроенергії, ми 8 годин були без світла, відповідно ніякі процедури не проводились, але вже з наступного дня відключень не було, і всі 9 днів світло було, був інтернет. Інтернет, до речі, був як в кімнаті, так і на ресепшині. Окремо хочу відзначити величезну і дуже охайну територію санаторія. Це просто казка! Багато зелені, дерев, красива доглянута набережна з виходом до води. Все прибрано, все красиво. В санаторії було відносно тепло, вночі вмикали отоплення, тому холодно практично не було. Гаряча вода була за графіком, що спочатку мене налякало, але потім пристосувавшись це не приносило ніяких клопотів. Щодо персоналу, то жодного разу на нас ніхто не підняв голосу, ніхто не хамив, навпаки всі дуже милі та привітні, видно що персонал зацікавлений в тому, щоб до них приїжджали люди. Дуже мила жіночка яка працює на фітобарі, кожного дня вона пропонувала якісь нові види чаїв, смузі, фреші. На ресепшині теж всі адекватні. Отже, ми з чоловіком лишились дуже задоволені, так як відпочинок був супер недорогий і відповідав своїй ціні. Звичайно, якщо ви звикли відпочивати в дорогих 5зіркових готелях, то тут у вас будуть претензії, але як на мене все було на якісному рівні. Дякую всім, сподіваюсь для когось буде мій відгук актуальним!
аватар Mercedes10lo
Поверьте, я не привередливый человек. Но состояние, качество, питание и жилье - не соответствует цене. Не советую! ! ! Это просто ужасно. Вы платите европейскую цену! ! ! А попадаете в старый совок! СССР! Да здравствует хамство, старая мебель, страшная сантехника, грязнота, и всем безразлично, что у вам в номере нет пульта от тв (если тот монитор старый можно назвать тв) или ещё какие-то вопросы. … Еще ▾ Поверьте, я не привередливый человек. Но состояние, качество, питание и жилье - не соответствует цене. Не советую! ! ! Это просто ужасно. Вы платите европейскую цену! ! ! А попадаете в старый совок! СССР! Да здравствует хамство, старая мебель, страшная сантехника, грязнота, и всем безразлично, что у вам в номере нет пульта от тв (если тот монитор старый можно назвать тв) или ещё какие-то вопросы... Не нравиться - с вещами на выход, браво! ! ! Правда, я не советую... Я забрала маму и отправила рядом в санаторий! ! !
аватар evgenij_313
март 2019 (заезд 5.03). расположение - просто супер. Столовая - ужас! это не диетическое питание, это кошмар. Номера требуют срочного ремонта. хотел бы добавить фото, да нет возможности! всё старое, я ведь оплачен номер типа "двухкомнатный полулюкс" семья на 12 дней + оплата проживания 2 детей 1. … Еще ▾ март 2019 (заезд 5.03). расположение - просто супер. Столовая - ужас! это не диетическое питание, это кошмар. Номера требуют срочного ремонта. хотел бы добавить фото, да нет возможности! всё старое, я ведь оплачен номер типа "двухкомнатный полулюкс" семья на 12 дней + оплата проживания 2 детей 1.840, 00. Нам предложили докупить питание для детишек, но мы решили сначала посетить столовую! после 1-го дня докупать питание просто не захотелось, ведь и то что уже оплачено есть не возможно! попытались переселиться в номер "люкс", но попросили сначала посмотреть его! после просмотра отказались! на 3-ий день разыгралась аллергия на бытовую пыль, хотели уехать, так как оставаться смысла нет, НО деньги не возвращают. Подписывайте, что вы уезжаете по собственному желанию, или ставим дату выезда, как оплачено! попросили сделать генеральную уборку. Это было сделано незамедлительно. Пока держимся!
ванна для процедур коридор
аватар uvollev
Бронировала номера за месяц до заезда, для нас с мужем и родителей старше 70 лет. Специально оговаривала условия, просила хорошую сантехнику. За неделю подтвердила приезд. … Еще ▾ Бронировала номера за месяц до заезда, для нас с мужем и родителей старше 70 лет. Специально оговаривала условия, просила хорошую сантехнику. За неделю подтвердила приезд. В день заезда – 8 марта - у нас случилась непредвиденная задержка в пути, к 14.00 (официальное время поселения) мы никак не успевали. Звонила с предупреждением, просила приготовить номера к 17.00, дозвонилась с 15-го (!! ! ) раза, не поднимали трубки ни стационарного, ни мобильного телефонов. Наконец заверили, что все готово. В итоге нас продержали на рецепции еще 2 часа, почти до 19.00, объясняя это тем, что у горничной много работы и она не успевает делать генеральную уборку. Когда вошли в номер, увидели результат этих титанических усилий: посреди номера комок волос с хлопьями пыли, коврики не пылесосились месяцами, в ванной грибок и засохшие брызги грязи на кафеле вокруг умывальника и ванной, в тумбочках шишки и мусор после предыдущих постояльцев, на полках шкафа – нетронутый слой пыли (номер 206). У родителей (номер 209) то же самое, но с бонусами: грибок прямо в комнате на стене и сквозная щель во входной двери. Кровати хорошие, постели чистые. Полотенца старые и застиранные. В столовой – продолжение банкета. Некоторый вилки и ножи гнутые, грязные, салфетки под приборами липкие, на термосе с чаем – кальцинированные налеты с грязью, блюда холодные. Можно предположить, что все это было посвящено исключительно дню 8 марта, но что-то я сомневаюсь… Мы не стали проверять, и на следующее утро уехали. Невзирая на красивую территорию, сосновый лес и озеро я могу рекомендовать этот санаторий только самым неприхотливым, невзыскательным и нечистоплотным.
аватар sap075
тип номера: стандарт. Просто смотрите фото. Искренне пожелаю развития данному санаторию. Ведь, если менеджменту санатория задать вопрос –хотели ли бы они остановится в таком номере на время своего леченияотпуска? –то он оказался бы риторическим. … Еще ▾ тип номера: стандарт. Просто смотрите фото. Искренне пожелаю развития данному санаторию. Ведь, если менеджменту санатория задать вопрос –хотели ли бы они остановится в таком номере на время своего леченияотпуска? –то он оказался бы риторическим. Обидно даже. Видно, люди старательные и добрые (я про персонал данного объекта) да и управляющие делают , что могут. А наше государство на нас забило и вот такие объекты не развивает никак (. Но это уже другой отзыв.
Питание: каши, пюрешки, супы, котлеты, компоты. Голодать не придется. Но таковой тип питания был давно уже, в советское время, хотелось более соврменных блюд и больше разнообразия.
Про хорошее. Хорошая лечебная база: массажи, бассейн, гидрокинезотерапия, озокерит, физ. культура, гирудотерапия, фитобар и кислородные пенки. Можно подробно посмотреть на сайте санатория, что есть из процедур, достаточно много всего. Все кабинеты находятся внутри санатория и соединенны коридорами, т. е. на улицу бегать не нужно для прохождения процедур. Очень удобно. Некоторые популярные процедуры, например, массажи, фактически «забиты» бабушками и опытными отдыхающими-, к ним не пробраться.
Плюсом также является свежий воздух, озеро, лес, на территории разная живность.
Минус: не возможно было рассчитаться карточкой, хотя по телефону об этом нам говорили. А по факту надо было бежать в банкомат и снимать за несколько подходов нужную сумму (максимум снятия в банкомате приват банка 4000 грн. , других банкоматов нет, не понятно , какая комиссия, лучше снимайте наличные заранее). Бухгалтер был один , второй, владеющий аппаратом безналичного расчёта, заболел.
Не предупредили также, что в праздничные и выходные дни многие , нужные нам процедуры не работали, т. е. мы теряли лечение, -не прикольно, мы приехали не в номере сидеть.
ванная комната ванная комната умывальник стенка,ванная стенка около кровати кровать стенка около кровати стенка около кровати
аватар Niiner
Туристы им не нужны, никакого тура выходного дня нет. На сайте санатория множество интересных процедур. Ванна из трав, и многое, многое другое. А по факту, если вы приехали на пару дней НИЧЕГО! Вам недоступно. … Еще ▾ Туристы им не нужны, никакого тура выходного дня нет.
На сайте санатория множество интересных процедур. Ванна из трав, и многое, многое другое. А по факту, если вы приехали на пару дней НИЧЕГО! Вам недоступно. Чтобы записаться на любой сеанс, надо чтобы за 100 грн вам создали карточку и прописали процедуры. Но после этого, окажется, что процедуры все по записи, и вы банально уже не успеете. Разговаривал с 4мя администраторами. Толку нет.
Не едьте сюда! Платить за номер 800 грн? За что?
аватар alla-vah
І знову я відвідала Червону Калину в кінці жовтня на початку листопада 2016 року. Якраз гарна пора, коли вже включене опалення, скрізь тепло. Лікування пройшло за планом. Мед. … Еще ▾ І знову я відвідала Червону Калину в кінці жовтня на початку листопада 2016 року. Якраз гарна пора, коли вже включене опалення, скрізь тепло. Лікування пройшло за планом. Мед. персонал уважний, ввічливий, якісно надає процедури. Ніде ніяких черг. Увесь склад пацієнтів можна побачити тільки в їдальні. Цим скористався й головний лікар Сивий М. Ю., підійшовши одного разу до кожного столу перед обідом і запитавши про стан справ. Крім цього, Сивий М.Ю. проводить щотижня зустрічі в актовій залі. Отже, головний лікар доступний кожному. Дякуючи його постійному піклуванню, в санаторіїї гарний порядок.
Пам"ятаючи мудрі слова "Медицина лікує, а природа зцілює" я намагалася між процедурами обов"язково хоч зранку, хоч після обіду чи полуденку обов"язково вийти на вулицю в лісопарк. Шуміли верховіття могутніх сосен, милували око золоті берізки, шуміли хвилі на озері, аж піна збилася біля берегу на пляжі, начебто на морі. Вдихаєш на повні груди, а повітря начебто немає, таке воно чисте та прозоре. Після дощів з"явилися гриби. Хіба ж не підеш пошукати їх? Навіть додому повезли заморожені.
Після вихідних з цікавими екскурсіями з"явилося більше друзів, з якими потім ходили в кафе на каву та морозиво, в шашличну Колиба доїдати свій сухий пайок (харчів нам у Львів видали стільки, що ми за три дні ледве впоралися з ними). Від екскурсій ми отримали величезну насолоду. Водій Володимир Леонідович, як справжній екскурсовод, супроводжував поїздки професійними розповідями. Незважаючи на те, що в Луцьку я була вже другий раз, мені все одно все було цікаво. Після дегустації питних медів ми придбали різноманітні апіпродукти і Луцький сувенірний медовий пряник. Варто відмітити, що цей великий пряник дуже смачний і є дуже гарним гостинцем внукам додому та й собі. У кафе Золотий дукат пані Жанна, власниця, не тільки пригостила нас запашною кавою з розалінками та іншими смаколиками, а ще й розповіла багато цікавого про каву та історію. На жаль, усіх вражень не опишеш, треба самому побувати в Луцьку. Зауважу, що за моїм столиком у санаторії сиділи люди якраз із Луцька, і вони із великою цікавістю слухали за вечерею мої відгуки про екскурсію до їхнього міста (гуляли ми від обіду до вечері, бо Луцьк дуже близько). Вони й самі ще не були в Медовій хаті, не їли медових пряників і не були в кафе Золотий дукат.
Поїздка до Львова також наситила нас неповторними враженнями. Начебто далека дорога по чудовій трасі Київ-Чоп промайнула зовсім непомітно. Через 2 години шляху була зупинка на комфортній заправці: гаряча кава, відпочинок. Ще через 2 години перед самісіньким Львовом теж на заправці у просторому кафе відбувся наш щедрий сніданок сухим пайком (буженина, биточки, запечені гомілки, яйця, сир, сало, огірки, яблука, мінеральна вода).
Далі оглядали центр славного міста з дуже колоритним екскурсоводом Яковом (3год.). Ми почули й побачили стільки цікавого, що просто переповнилися інформацією! Деякі перли прийшлося навіть занотовувати. Як вам "Борщ без м"яса, то є зупа, хлоп без вусів, то є дупа", "Все те діялося за небіжки комуни", "Зайти до пана Єдьо, значить, в туалет". Потім ще 3 години ми самостійно ходили по Львову: побачили копальню кави, купили сувеніри, цукерки, випили кави із смачнющими равликами (американо 13 грн, підказав Яків кав"ярню, де дешевше і якісно). Навіть встигли на 50% знижку на шоколад (з 14.00 до 14.15). Плитка 46 грн за 23 грн - продавали прямо на вулиці біля майстерні шоколаду. Черга величезна, але рухається швидко! Наостанок ще й оглянули оперний театр за 20 грн. А от в знамениту Криївку і жидівську кнайпу не попали: доведеться ще їхати до Львова.
На зворотньому шляху треба було пообідати, але ми були ситі і безмежно задоволені, тому через 2 год. тільки перепочили, туалет, а далі смачно дрімали до самого санаторію. Повернулися ми о 20 год, повечеряли своєю їжею, ще й залишилося чимало. Отже, екскурсія до Львова - одне задоволення!
Щоб більше людей із Червоної Калини могли отримати такий позитивний заряд від поїздок в доповнення до лікувальних процедур, треба мати кращого організатора, який би все це весело рекламував. Люди бояться їхати у Львів, бо думають, що дуже важка дорога, що мало чого побачать. Можливо моя розповідь надихне багатьох.
Щоб заощадити кошти на духовні потреби, можна поселитися в номері з виглядом на ліс, а не на озеро.
А ще в санаторії добре лікують зуби. Я зайшла на консультацію, а вийшла з трьома фотополімерними пломбами значно дешевшими, ніж у Києві. Як той ревізор, я рекомендую санаторій Червона Калина!

аватар 6epe3ka
Природа, Развлечения
Памятник воинам-освободителям
Украина, Ровно
Монументы и памятники

Спальный корпус на 250 мест, лечебно-диагностический комплекс, бальнеологическое отделение, бассейн, столовая. киноконцертный зал, библиотека, три бара, ресторан, конференц-зал, две сауны, два бильярдных зала, два магазина, современный тренажерный зал площадью 360 м2, теннисный зал, спортивный зал 600 м2 (мини-футбол, баскетбол, волейбол, большой теннис), лечебно-плавательный бассейн, зал грязепарафино-озокеритолечения.

Адрес с. Жобрин 35310, Ровненский район, Ровненская область, "Червона калина"
Телефоны: +380 (0362) 618485
+380 (0362) 618580