В порівнянні з 2016 роком санаторій не впізнати. Нарешті ввели харчування шведський стіл. Номери нормальні. Є класна нова діагностика, зробили 150 показників аналізів за 10 хвилин! Загалом молодці, головне продовжувати рух до покращень.
• 17
Показать другие комментарии …

В порівнянні з 2016 роком, санаторій невпізнати. Нарешті ввели харчування шведський стіл. Номери нормальні. Є класна нова діагностика, зробили 150 показників аналізів за 10 хвилин! Загалом молодці, головне продовжувати рух до покращень.
• 16

На базі санаторія є свій медичний комплекс, бювет, ресторан, фізкультурний зал, басейн, сауни і так далі.
• 26

Наконец то зделали питание по типу шведский стол и ремонт номеров, а так же завезли на бювет Нафтусю из помирецкого источника.
• 25

… Еще ▾
Очень мощный лечебный комплекс. Старая школа - опытный персонал, прекрасный сервис и вкусная кухня. Дополнительно создали расчет для израильтян и других иностранных граждан, среди которых Польши, Белоруссии, Азербайджана, Германии, Туркменистана, Молдовы, Латвии и других стран Прибалтики. Также на зимний период является база отдыха с горнолыжным подъемником. Бассейн и фитнес тренажеры, инструктора по ЛФК - дополнительно
• 11

… Еще ▾
Вас встречают приятные девушки, просторные и уютные номера. Есть швецкий стол со вкусными блюдами. Есть бювет, процедурные кабинеты с профессиональными медиками. Магазинчики с сувенирами и разными вещами. Экскурсии и многое другое. Мне понравилось на 100%
• 14

Спасибо медицинскому персоналу санатория! Вкусная еда, чистый воздух. Рекомендую!
• 17

Гостиница произвела на меня хорошее впечатление. Персонал хорошо относиться к клиентам и вкусно кормят.
• 13

Не 5 звезд конечно, но очень хорошо за свои скромные 20$ в сутки с трехразовым питанием шведский, лечением и еще бассейном. Отдыхом довольна.
• 18

Я чорнобилець і інвалід І групи. Поїхав відпочити та оздоровитись, натомість одні нерви та втома. Поселили в номер на 10 поверсі, холодильнік та телевізор відсутні, ліхко поломане, в ванній помитись не можливо, бо крани не функіонують.
… Еще ▾
Поселили в номер на 10 поверсі, холодильнік та телевізор відсутні, ліхко поломане, в ванній помитись не можливо, бо крани не функіонують. На прохання пересилити, одні обіцянки. На процедури требі йти в інший корпус, який знаходиться на великій відстані. З процедур - один масаж, все інше за немалі гроші.
Зі слів чорнобильців які приїхали по путівкам з соцзабезпечення ставлення до них всіх було жахливе.
Адміністрація до пацієнтів ставиться похабно.
Єдиний плюс - більш-менш нормальне харчування.
Адміністрація до пацієнтів ставиться похабно.
Єдиний плюс - більш-менш нормальне харчування.

• 22