Були з сестрою у таборі артек-буковель, поселили у шале, де жило 6 людей, шале не погане, але сервіз це просто жах, були у 2021 році, на моєму ліжко був розлитий шампунь, також не було дверей у кімнату, і на ніч не дозволяли прикривати двері. Вночі мені стало погано та хотіла блювати, сильно трусило, сказала вожатим і вони прийшли до номера, нічого мені не дали, сказали іти спати. Також обіцяли зводити до басейна, ніхто нас туди не повів, а спека була жахлива. Більшості часу ми сиділи в телефонах і все, вожаті постійно були чимось незадоволені. Також в кінці зміни з сетрою дуже захрипли та боліло горло, тоді всі прощались та була дискотека але нам було погано, ми просили завести до мед. сестри, але їм було всеодно і говорили «потім заведемо», так нас ніхто і не завів. Всі дискотеки були під артековські пісні, і все те саме, лише в останній день включили інші пісні. Столова знаходиться за межами буковелю, іти хвилин 10 до неї, щоб туди увійти завжди чекали від 30 хв до 2-х годин, великі черги. Дуже було нудно. Загалом це жах, більше не повернемось.