… Еще ▾
Вибрали власне готель "Вілла Влад" так, як він був в топі кращих готелів цієї місцевості та здебільшого хороші відгуки, що потім дуже здивувало! А тепер по черзі. Забронювали заздалегідь 3 номери класу стандарт, до яких попередньо, було сказано адміністратором, прилягає одна альтанка на вибір, та користування басейном. По прибуттю все починалось досить не погано, але потім...на Вас чекаю наступне...брудна, в розводах характерного кольору, мокра та подерта постіль. Забитий душ, з якого випливає чуже волосся та всякий бруд. Унітаз, який протікає. Грибок жахливий в душовій кабінці та ржава душова стійка або взагалі відсутня. І це я зараз не про один номер, у нас було їх 3, і порівнювати мали з чим. Також нас здивувала кількість незадоволених відвідувачів цього готелю!! Альтанок там, аж 3 штуки на 4 поверхи готелю, а і ще...знаходяться вони не на тереторії готелю, а пройшовши через тереторію сусіднього готелю та перелізаючи через камаз та гору піску та щебню(пісок з щебнем був на момент нашого приїзду). А найцікавіше це басейн...а точніше вода в ньому...вона зелена, плитка голуба, а вода ЗЕЛЕНА!!!! А пояснення цьому, з сторони персоналу було просте, в нас дощі...Ми вражені!! А ні персонал, а ні власниця (можливо через незнання того, що відбувається по факту) не входить ні в ситуацію своїх відвідувачів, а ні в те, що в них повний безлад в готелі!! Вам можуть запропонувати самому почистити душову систему так, як :"Після кожного висилення та перед кожним заселенням ми не будемо за кимось вичищати ", от так. Не радимо нікому!!! Якщо не хочете, щоб Ваш відпочинок був зіпсованим...

Нравится
Вам нравится
• 4
Показать другие комментарии …

… Еще ▾
Расположение очень неплохое, внешне тоже нормально, но есть и минусы-хозяину такого заведения обратить внимание на матрасы-на них спать невозможно, в ванной много ржавчины, в душевой вода очень плохо сходит. Персонал хороший, внимательный, кухня всегда справлялась, хотя народа было много.
Нравится
Вам нравится