Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

Аккорд-тур 'Краків і Прага -супер бліц'

Дата придбання послуги: 20 березня 2012
Написано: 29 травня 2012
7.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Їздили в тур З Акорд-тур "Краків і Прага-супер бліц" з 22.05.2012 по 26.05.2012 рейс 136, керівник Лідія Медведєва.

Що сподобалось:

Водії вільно говорили польською та впевнено спілкувалися з митниками. Жодних проблем із проходженням кордону не виникло.

Санітарні зупинки із безкоштовними туалетами були досить часто.

Добре, що всі екскурсії Польщею в перший день, менше переїздів, більше часу залишається на Прагу.

Оглядова екскурсія Краковом включає історичний центр міста, Ягеллонський університет, Вавельський замок, практично всі найкращі пам'ятки старого Кракова.

Гарний готель у Крапковіце, зручні ліжка, душ та санвузол у номері, балкон, гарний сніданок.

Ранковий переїзд до Праги, екскурсовод Ганна одразу ж показала гарний обмінник, їдальню, безкоштовні туалети.

Непогана оглядова екскурсія старим містом. На жаль, Празький град не включений ні до оглядової, ні до факультативних екскурсій чомусь.

Гарний готель у Празі, район Баррандів, 30 хвилин до центру на трамвайчику.

У номері є зручні ліжка, санвузол, душова кабіна, фен. Чудовий сніданок.

Наступного дня до Карлових Вар не поїхали, присвятили день огляду Праги, благо є вибір. Але якщо поїхати – Праги не побачиш. Не буде часу.

Маршрут склали самі заздалегідь, читаючи відгуки туристів в інтернеті.

Празький град, собор св. Вітта, Градчани, Лорета, Петршин пагорб із "Ейфелевою" вежею, острів Кампа, Вацлав'як, Вальдштейнський сад, вепрево коліно з темним пивом "у Фердинанда"... Вражень море!

Втім туристи, які поїхали в Карлові Вари, теж були дуже задоволені.

Що не сподобалося:

Автобус Неоплан Borini мабуть старенький, сидіння незручні, ноги подіти нікуди, коліна впираються в спинки сидінь, деякі спинки сидінь не фіксуються і падають на сусідів. Доводилося не спати, а спати в скрученому стані.

До Кракова водії прибули із запізненням, хоча була повна нагода виїхати раніше з нічної стоянки. Через запізнення голодну групу, що не виспалася, відразу ж відправили на тривалу оглядову екскурсію.

Керівник групи не дала часу ні сходити до туалету після дороги, ні поміняти гроші, ні поснідати.

Зрозуміло, що в такому стані нам було трохи не до краси Кракова.

Одразу після оглядової екскурсії містом та Вавельським замком мала відбутися факультативна екскурсія «Коштовності польської корони», вартістю 18 євро з особи, зазначена у програмі туру. Але керівник гурту не подала вчасно заявку польському гіду. Щоб не повертати гроші, гурт швиденько провели по залах із гобеленами. Незабаром туристи зрозуміли, що екскурсія не та, але з'ясовувати щось не було ні сил, ні бажання. Керівник звалила вину на гіда.

Після екскурсії шукати туалети, пункти обміну та недорогі кафе також довелося самостійно.

Добре, що заздалегідь трохи підготувалися інтернетом.

Увечері водії "промахнулися" в темряві повз готель у Крапковіце і півтори години кружляли навколишніми селами.

Зателефонувати до готелю та уточнити дорогу ні водії, ні керівник, мабуть, не додумалися.

У результаті ми заселилися в готель тільки о 23.30, а підйом, сніданок - о 7 ранку, виселення - о 8 годині.

Заселення в готелі за європейськими нормами починається о 14 годині. Але після оглядової екскурсії, що закінчилася о 18 годині, ніхто нас у готель селити і не думав. Частина групи разом із керівником та двома водіями вирушила кататися на кораблику по Влтаві. І тільки після того, як ті, що катаються, повернулися, всі попрямували в готель. Знову до 23 години. Ні про яку вечірню Прагу вже й не мріялося!

У Празі керівник групи таким дивним чином розподілила місця у готелі, що двом сімейним парам забракло двомісних номерів. І вона не знайшла нічого кращого, як запропонувати двом ледь знайомим сімейним парам оселитися разом у чотиримісному номері!

Після нашої рішучої відмови їй довелося обдзвонювати вже заселених туристів і просити їх спуститися знову вниз на рецепшен із речами та ключами, щоб перерозподілити номери!

У результаті водії, хоч і зі скрипом, погодилися перейти в чотиримісний номер разом із туристами, і питання було вирішено, ціною втрати двох дорогоцінних годин сну та наших нервових клітин. А підйом знову о 7 ранку.

Загальне враження:

Ми отримали велике задоволення від подорожі, незважаючи на деякі прикрі помилки з боку "групи супроводу".

Поїздка дуже інтенсивна і втомлива, два нічні переїзди, але дні присвячені винятково екскурсіям і можна дуже багато встигнути подивитися за такий короткий тур і за порівняно невелику ціну.

Напередодні поїздки наш поїзд прибув до Львова вранці, а виїзд у тур лише о 8-й вечора, що дало нам можливість самим подивитися пам'ятки Львова.

Оглядова екскурсія від Акорд-туру Львовом в останній день туру послужила чудовим доповненням.

Загалом цікавий та насичений тур. Дякуємо Акорду, наступну поїздку швидше за все плануватимемо з ним. Сподіваємося, що наступного разу керівник туру трапиться більш професійний.

Коментарі (7) залишити коментар
аватар deppo
deppo

Вони проігнорують і Вас, і Вашу скаргу, і всіх наступних клієнтів також. Так що, на відповідь можете навіть не розраховувати. Вони так роблять із року в рік. На їх сайті завжди видаляються негативні відгуки. А позитивні, мабудь, пишуть спеціально найняті люди.
Наступного разу читайте відгуки про турфірму не на їх сайті, а, наприклад, на Турправді і ДО того, як вирушите з ними в подорож.

сб, 23 вер 2023, 23:09