Дата придбання послуги: 01 грудня 2018 Написано: 03 лютого 2019 |
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів) Вид послуги: экскурсионный тур |
Доброго вечора, хочу поділитися своїм розчаруванням в Акорд-Турі. У листопаді 2018 року, ми з чоловіком поїхали в тур Вікенд у Кракові, все було більш-менш непогано, не буду зараз даватися в подробиці, бюджетний автобусний тур ясна річ має свої мінуси, мова піде про другу поїздку. У листопаді ми оплатили тур до Праги для своєї 18-річної доньки студентки, в який вона мала поїхати з подругою однокурсницею 27 січня. І ось чекаємо, купили квитки до Львова і назад, валізу дістали, і 21 січня Акорд повідомляє про відміну туру. Натомість пропонують, той же тур але на дати коли вже почнеться навчання, на 27 січня, щоб не здавати залізничні квитки, які вони звичайно ж не компенсують, нічого запропонувати не можуть. Погоджуємося на інший тур з доплатою 25 євро, здаємо залізничні квитки туди і назад, втрачаємо гроші, на 31. 01 відповідних квитків немає, купили від безвиході квитки на потяг, який з Києва до Львова йде 14 годин. В інфолісті сказано, що гід зв'яжеться з туристами за день, ніхто не зателефонував, перед виїздом на залізничний вокзал Самі дзвонимо та уточнюємо чи відбудеться тур. Дісталися терміналу А, дочекалися посадки, місця були 41 і 42, за фактом 30 людей в автобусі, виявляється акорд-тур притримує перші місця, щоб їх запропонувати за окрему доплату. Виїхали, митницю пройшли швидко, на Краків, часу мало. А далі почалися наші проблеми і як виявилося ВОНИ ТІЛЬКИ НАШІ, хоча моя дочка в організованому турі та у супроводі гіда. Моя дочка, захворіла, пропав голос, почався кашель, від Кракова до Праги пристойно їхати, всю дорогу кашляла. У Прагу приїхали о 23.00 в готелі вона проміряла температуру-39,2, благо я їй дала в дорогу медикаменти, але жарознижуючі в невеликій кількості, важко після прийому декількох препаратів вдалося збити температуру. Вранці на сніданку вона підійшла до гіда Зоряни, повідомила, що вона захворіла, описала ситуацію і запитала де можна придбати жарознижувальні препарати, оскільки вони закінчуються. Гід відповіла, що аптеки в центрі та у вихідні більшість із них не працюють і на цьому всі. Моя донька, з температурою 37,5 поїхала в центр на громадському транспорті, з групою яку везли на екскурсію, там Слава Богу знайшла аптеку, накупила собі ліків, які коштують у Празі значно дорожче, ніж в Україні. Я з Києва, зв'язалася з туроператором, через якого купувався тур, з'ясувати на рахунок мед. страховки та компенсації витрат, на що Акорд тур відповів, що зв'язався з гідом, а вона стверджує, що у неї тільки поцікавилися де аптека і вона дала відповідь, страхового випадку немає так як про нього не заявляли, а страховий полюс у гіда так як він груповий. Увечері знову висока температура, наступного дня, сиділа в номері, до виселення, виїхали з Праги о 10.00 вранці. Гаразд змирилися, в принципі дочка мала наполягти на наданні страховки та виклику лікаря, але їй 18 років, вперше самостійно поїхала, лікувалася тим, що купила. . Прикро, що перша самостійна поїздка дочки не вдалася і я не писала б цей відгук, АЛЕ в 17. 00 була тех. зупинка 20хв, на якій автобус через 10хв почав їхати без неї і ще гід Зоряна дала їй страховий телефон і запропонувала самостійно зателефонувати, з роумінгу. І після цього я не витримала, це типове ВИДІВНИЦТВО, номер телефону міський, київський, назви страхової немає, номери полюса немає. Страховка діє ЗА територією України, автобус у Польщі на під'їзді до України, у мене питання, де моя дочка має скористатися страховкою, на трасі, у Макдональдсі? Чому гід не запропонувала скористатися страховкою першого дня у Празі, коли до неї звернулися? І ввечері, навіть після того, як з нею зв'язувалися з центрального офісу, вона не те, що не запропонувала скористатися страховкою, вона не поцікавилася, що з її хворим туристом і лише на під'їзді до України, розуміючи, що вже ніхто, нікуди не звернеться, вона виконала свій обов'язок. Ось так Акорд тур цінує своїх клієнтів. Адже вони організовують тури по всій Європі, а наша країна прагне бути частиною цієї Європи, але з таким сервісом як у Акорд тур нам ще ох як далеко. А з таким сервісом та появою лоукостерів, я думаю Акорду не довго залишилося.