Дата придбання послуги: 16 жовтня 2017 Написано: 16 квітня 2018 |
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів) Вид послуги: экскурсионный тур |
У листопаді місяці був придбаний екскурсійний тур, сплатили тур протягом 2 днів повну вартість, було придбано квитки на поїзд до Одеси на вказану дату. За 10 днів надходить повідомлення про те, що тур не відбудеться, та пропозиції щодо заміни турів з доплатою або турів на 3-4 дні менше, ніж оплачений тур. Добре обрали заміну, повернули квитки на потяг, купили нові квитки на Львів. За три дні повідомляється, що і цей тур не відбудеться. В результаті змушені були, що не морочитися перенесли тур на весну. Але і він не відбувся, знову пропонують заміну з доплатою 100 євро або тури за ціною моєї броні (хоча на момент бронювання мною півроку тому тур який пропонують на заміну коштував у два рази дешевше). На інші дати тури не підходять, оскільки закінчується відпустка. Вимушені були відмовитись і попросили повернути гроші. І ОТ ТУТ ПОЧИНАЄТЬСЯ НАЙцікавіше. НА МОМЕНТ ПОВЕРНЕННЯ ГРОШЕЙ ВАМ НЕ ПОВЕРТАЮТЬ 30% ВАРТІСТЬ ТУРУ ТАК ЯК БАЧИТЬ ТУРИСТ ВІДМОВИВСЯ ВІД ТУРУ, А НЕ ТУР НЕ ВІДБУВСЯ З ВИНИ АКОРД-ТУРУ. АКОРД ТУР З ВАМИ НЕ СПІЛКУЄТЬСЯ, СПІЛКУЄТЬСЯ АГЕНСТВО, А ВОНИ НІЧОГО СКАЗАТИ НЕ МОЖУТЬ, ТАК ВРАХОВИВ АКОРД ТУР. МАЛО ТОГО, ЩО ВОНИ КОРИСТУВАЛИСЯ НАШИМИ ГРОШЯМИ БІЛЬШЕ ПІВГОДИ, І Я ЇМ ЩЕ ВИКАЗАЄТЬСЯ ПОВИННА.
БУДЬТЕ ПИЛЬНІ, І 100 РАЗІВ ПОДУМАЙТЕ НАПЕРЕД ЧИМ БРОНУВАТИ ТУРИ У АККОРД-ТУРА.