Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

Тур тільки для активних та організованих екстремалів

Дата придбання послуги: 02 Січня 2019
Написано: 09 квітня 2019
7.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Мої друзі їздили двічі та були задоволені. Відгуки в інтернеті гірші нікуди. Не могла зрозуміти, чому ця фірма досі на плаву з такою репутацією. Довірилася думці друзів, перехрестилася і поїхала.

Купувала тур "А я в Парижі! + Діснейленд!", https://www.accordtour.com/tours/611/vse_avtobusnyye_tury/frantsiya з 11 по 17 березня 2019 року. Виділила собі основні тези.

- Поїздку можуть скасувати або перекинути вас на інший тур, мені пощастило, але з нами їхали люди, які пережили цей досвід. Досвідчені туристи порадили відслідковувати кількість турів цього дня. (Наприклад з нашим туром до Парижа мало їхати відразу три тури. Усіх перекинули на найпопулярніший.);

- Ви живете в автобусі, доведеться миритися з тим, що харчування, відвідування туалету - по команді, спати буде вдома або в готелі. Вам потрібно миритися оточуючими людьми та їхньою поведінкою.

- екскурсії можуть скасовувати та переносити.

- Вам нав'язуватимуть купувати всі екскурсії, часто вони безглузді і з переплатою. У Будапешті була екскурсія до Тропікарію, люди заплатили за проїзд, а потрапити туди не змогли – довга черга. Півдня у Будапешті гуляли супермаркетом. Я поїхала до термальних купалень самостійно і не пошкодувала.

- Треба багато ходити, навіть бігати. Прогулятися містом і милуватися краєвидами не вдасться

Аналіз негативних відгуків з інтернету:

- "Жахливі готелі та сніданки!" - нормальні готелі, чисті та затишні, є все необхідне, ввічливий персонал, сніданки різноманітні ситні. Якщо ресторан 5 зірок для вас норма – не купуйте путівку в тур! Ваше скиглення дратуватиме всю дорогу

- "Страшна організація! Погані гіди" - гід не повинен бути вашою нянькою і водити за ручку по всьому місту. Вам дадуть карту, самі орієнтуйтесь, сплануйте програму для вільного часу заздалегідь. А проблеми з часом – у самих людях, які постійно спізнюються на місце збирання та п'ють каву по півгодини. Тому скорочуються часи для екскурсій.

- "Обіцяли один час! А виявилося інше!" – автобус потрапляє у пробки, на кордоні можуть затримати. Все це впливає на подорож.

Позитивні сторони:

- Краще Акорду в Україні варіанта немає. Інші фірми дорожчі і менше турів у меню. Для наших сусідів такі тури коштують вдвічі дорожче. Їхати самостійно – дорожче.

- Нереальна кількість шикарних та унікальних місць. Вас возять, орендують готелі, радять програму, пропонують екскурсії. Очевидно, що люди намагалися колись створювали цю систему

Люди! якщо ви не готові до екстриму, ніколи не ходили в гори, не вмієте підлаштовуватися під інших людей, не знаєте англійської мови, не вмієте орієнтуватися на місцевості і бажаєте відпочити - не купуйте такий тур! Ви обурюватиметеся і зіпсуєте настрій іншим туристам.

Коментарі (26) залишити коментар
Показати інші коментарі …
аватар D.I.M.a
D.I.M.a

Моя думка складена ще на основі думок моїх друзів та людей яких я зустріла під час поїздки. Як на мене, головна проблема в тому, що люди приходять у турагенство, кажуть - "Хочу в Париж!". Вам сують тур зі словом "Париж", ви платите 200 євро і навіть не ставите питання, не шукаєте інформацію в інтернеті та не читаєте інформацію на сайті Акорд-туру. На сайті дуже легко знайти докладний опис туру. Люди їдуть у тур і вже в автобусі таки запитують "А що таке Лувр?", "А що робити в Будапешті?", "А ми в Парижі не встигнемо відвідати 5 місць на день?". Гід не може додати зайві 10 годин на добу! На сайті написано, що розклад екскурсій може змінюватись, що тур можуть скасувати, що маршрут може змінитися.

чт, 09 тра 2019, 22:50
аватар Mira.
Mira.

Так, ви маєте рацію, вже так набридли ці вічні чвари між туристом і гідом (супроводжуючим), на тему того, що не всі екскурсії, які заявлені відбудуться, і на тему, що вони взяли екскурсію, а людей на цю екскурсію не зібралося потрібної кількості. і так далі.

ср, 29 тра 2019, 14:32
аватар Mira.
Mira.

ср, 29 тра 2019, 17:32
аватар samotievichvaleriya
samotievichvaleriya

Згодна і з позитивом, і з негативом.
Але найбільші мінуси потрібно виправляти.
1. гарантований тур має бути гарантованим. Квитки із Харкова до Львова на нашу родину коштують 160 Євро. Втрачати їх в останній момент не хочеться.
2. Депозит на екскурсії також має бути обґрунтований: люди повинні мати можливість отримати цю екскурсію та побачити те, що в ній заявлено. (Звичайно, не виключаю форс-мажор). Але незнання розкладу роботи туристичних об'єктів, не володіння гідом інформацією про те, що об'єкти закриті на реставрацію, що там проводяться фестивалі та інші заходи і тому для відвідування туристами вони закриті – цього, вибачте, не можна допускати!!!

вт, 16 лип 2019, 08:50
аватар samotievichvaleriya
samotievichvaleriya

Згодна і з позитивом, і з негативом.
Але найбільші мінуси потрібно виправляти.

вт, 16 лип 2019, 11:50