Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

Фірма злилася

Дата придбання послуги: 04 липня 2018
Написано: 13 липня 2018
1.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: пакетный тур, экскурсионный тур

Їздили з акордом уже років 5, але доводиться з ним попрощатися.

Замовили тур до Норвегії на 22 липня, сплатили, забронювали готель. За тиждень до початку туру повідомляють, що тур не відбудеться, і пропонують поміняти на більш дешевий тур зі зміщенням на тиждень, з 28 липня або у серпні.

Я в шоці. Раніше в таких випадках пропонували альтернативний дорожчий тур на ці дати, але без доплати, що компенсувало незручність. А зараз просто тебе намагаються кинути, і жодної моральної компенсації.

Гудбай Акорд...

PS: попереднє дві поїздки теж залишили про себе погане враження через погану організацію туру.

Коментарі (14) залишити коментар
Показати інші коментарі …
аватар wanderluster
wanderluster

Вдалої поїздки!

пн, 16 лип 2018, 14:06
аватар Ded_Fed
Ded_Fed

Зрештою, запропонували хорошу альтернативу з невеликою доплатою. Після туру відпишусь...

пн, 16 лип 2018, 16:57
аватар wanderluster
wanderluster

Вдалої поїздки!

пн, 16 лип 2018, 17:06
аватар Svetlana_2013
Svetlana_2013

Яке ж було моє здивування, коли мені повідомили, що замовлений мною пакет екскурсій буде анульований за рахунок більш високої вартості туру. Коли я звернула увагу на те, що запропонований тур дешевший за замовлений, мені сказали, що вартість туру вони беруть у момент замовлення (у березні), а запропонованого зараз (у липні). Як Вам таке розлучення? Поїхати на інший, найгірший курорт у зручний для ТУРОПЕРАТОРА час і заплатити двічі за ті самі екскурсії?!!! Нормально? Коли я зажадала повернути гроші за тур, мені їх пообіцяли лише за два тижні. Обходьте Акорд-тур десятою дорогою!

ср, 18 лип 2018, 17:12
аватар Svetlana_2013
Svetlana_2013

Раніше їздила з Акорд-тур та була задоволена. Не знаю, що трапилося зараз, але цей тур-оператор займається ОБМАНОМ та шахрайством! У березні купила тур до Кемеру на 13 днів за системою "раннє бронювання". Тур був повністю оплачений протягом 3-х днів. Плюс екскурсійний турпакет на 100 євро. За місяць до виїзду зателефонувала менеджер, яка запевнила, що все гаразд, група активно набирається, тур відбудеться. Купила залізничні квитки, зібрала валізу. За тиждень до виїзду менеджер повідомила, що тур скасовано. Мені запропонували 3 інших тури замість скасованого. Причому, одні були в Албанію, інші на 5 днів (замість 13), а третій, найбільш схожий тур на інший турецький курорт, який явно поступався Кемеру, та ще й з двома нічними переїздами! Я подивилася на ціну і побачила, що запропонований тур дешевший за замовлений. Скріпивши серцем погодилася. Побачити Туреччину мріяла 3 роки! Яке ж було моє здивування, коли мені повідомили, що замовлений мною пакет екскурсій буде анульований у рахунок більш високої вартості туру. Коли я звернула увагу на те, що запропонований тур дешевший від замовленого, мені сказали, що вартість туру вони беруть у момент замовлення (у березні), а запропонованого зараз (у липні). Як Вам таке розлучення? Поїхати на інший, найгірший курорт у зручний для ТУРОПЕРАТОРА час і заплатити двічі за ті самі екскурсії?!!! Нормально? Коли я зажадала повернути гроші за тур, мені їх пообіцяли лише за два тижні. Обходьте Акорд-тур десятою дорогою!

ср, 18 лип 2018, 20:12