Дата придбання послуги: 25 квітня 2018 Написано: 06 травня 2018 |
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів) Вид послуги: экскурсионный тур |
Були в турі ,,Ідеальне тріо,, з 27. 04. 2018 до 3. 05. 2018 (Краків, Прага, Мюнхен, Зальцбург, Відень, Будапешт). Спочатку напишу плюси: екскурсії дуже цікаві та пізнавальні, на будь-який смак за ваші гроші (ціна – якість цілком відповідають)! Готелі, в яких ми зупинялися, дуже хороші зі сніданками, крім двох (у Відні і в Будапешті), але про це далі! Керівник групи Олечка Юхимець дуже хороший керівник, яка пробула з нами ці 7 днів, вирішувала всі наші питання, заспокоювала нас коли у всіх були нерви на межі (про це далі), розважала нас фільмами в автобусі- намагалася зняти напружену ситуацію, загалом, керівник компетентний, таких керівників треба тримати за руки і ноги, що б пішли, шкода, що, Акорд-тур,, так її підставили! Такої молоді зараз мало – перераховувала нас постійно, була весь час у Вайбері на зв'язку тощо! От загалом і все! А тепер мінуси: але це вам вирішувати, дорогі читачі, цього мемуару, що до плюсів віднести, а що записати в мінуси! :-) Виїхали ми 27. 04. 2018 з терміналу А у Львові ( там повне вбивство - яблуку ніде впасти, якщо до санітарних кімнат потрапити, то потрібно простояти в черзі 30, а то й більше хвилин, наш рейс так і не оголошували до самого відбуття - ми бігали терміналом і шукали автобус з номером 383) о 10:15, хоча в інфо аркуші-виїзд о 9:30! Всі екскурсії - це передача "Галопом по Європі", вільного часу немає ні на купівлю сувенірів ні на туалет, ні на поїсти (все в прискореному режимі); не враховують час проходження митниці (або не через ту митницю їхали, простояли 7,5 годин) заявлений тур без нічних переїздів із заїздом до Кракова в перший день (спочатку в турі було, що ми зупиняємось у Кракові з нічлігом, потім коли надіслали інфо лист , За 3 дні до виїзду, в ньому вже не було ночівлі в Кракові) але не тут-то було: Краків проїхали не заїжджаючи в нього (по дорозі просто у Польщі перекусили), приїхали до Праги о 6:00 ранку 28. 04. 2018 (це не нічний переїзд?)?! Готель хороший, називається a&o- кімната з санвузлом - є фен, рушники, але немає шампунів і мила (є спільні, не окремо в маленьких флакончиках) є тв і звичайно ж, смачний сніданок! Ми жили на 21 поверсі – і вигляд нічної Праги був просто дивовижний! А ось на одного туриста взагалі не забронювали номер (забули) і вона ночувала наступну ніч разом із керівником в іншому готелі за містом (ми теж жили не в центрі, але усі разом)! І о 8:00 на нас вже чекала перша пішохідна екскурсія! Прага реально красива зі своїми легендами та красою історичних місць-треба обов'язково там побувати! Відвідали екскурсію річкою Влтава-обід на цьому кораблику був гарний і різноманітність страв відповідала якості! Екскурсовод розповідав дуже цікаво! Побачити Прагу з річки це якесь диво! Повернулися в готель пізно після екскурсій, а наступного дня, 29. 04. 2018, знову рано до Карлових Вар – дуже сподобалося, отримали максимум задоволення! Потім переїзд до Мюнхена (приїхали о 00:00) і вранці рано 30. 04. 2018 на екскурсії (адже цікаво подивитися все, що заявлено в інфо аркуші, але екскурсію в Леголенд скасували, причому тільки після виїзду зі Львова), повертаємося знову пізно! Перед тим як приїхати Мюнхен за 2 години нам повідомляють, що нам поміняли готель (з 4 зірок на 3 – готель був дуже хороший, називається Mercury Hotel – санвузол (тут фен, мило, шампуні, кава, машина, чай, вода; загалом усі) на високому рівні), але за 50км від Мюнхена!За інформацією ми ще половину дня 01. 05. 2018 повинні бути в Мюнхені, а ні рано вранці 01. 05. 2018, виїжджаємо та їдемо в Зальцбург та інші місця за інфо аркушем- просто чудово! Увечері виїжджаємо до Відня! До цього моменту нам вже змінили 5 автобусів, чому нам туристам не говорять, і на тому, яким їдемо до Відня (це 6 автобус) тече антифриз (зупиняємося кожні 10 км долив водій воду)! Приїхали о 00:00! Готель, - Kaiserrast просто,,,, казка,, - на трасі за 25 км від Відня, добре хоч із сан вузлом своїм (є зручності і на поверсі)! Схоже, що цей готель для далекобійників, бо мало того, що на трасі, ще й на заправці! Запах у кімнатах такий, ніби тут давно ніхто не жив – спертий якийсь! Вигляд з вікна на парковку для великих вантажних автомобілів дуже вражає! Мило, шампунь, фен у номері є! 02. 05. 2928 Сніданок залишав бажати кращого - те, що називалося кава - це розбавлений кавовий порошок, з їжі: картопля, ковбаски та нарізка, плюс розбавлений,,юппі,,! Виїхали (на тому ж автобусі, де тече антифриз, водій так само доливає!) о 9:00 у Відень - пішохідна екскурсія Віднем (до речі, всі пішохідні екскурсії в кожному місті по 2-2,5 години вранці і все залежить від гіда цікавою вона буде чи ні)! Порада - відвідати обидва музеї на площі Марії Терезії! О 18:00 виїхали з Відня до Будапешта! Приїхали до 00:00, тому що, як завжди, водій кожні 10-20 км зупиняв автобус долити воду, а потім крутився по місту ще протягом 1,5 години по колу, намотуючи собі кілометраж, відповідно на екскурсію, Прогулянка на кораблику по Дунаю, накрилася мідним тазом! Приїхали в готель, Berlin hotel,,! Якби німці бачили якийсь клопник названий Берліном, підірвали б його! Запах, як тут помер їжачок, панує в кімнатах (кімнати на 4 людини), душ - це просто дірка в підлозі і коли миєшся вся вода летить на двері від чого двері в санвузол розбухла і знизу починає гнити + грибок по ній! ! Фена немає, шампуню, гелю для душу немає! Зате в цьому готелі заплатили мито з кожної людини по € 1,75! З горем навпіл переночували! Таке відчуття, що це була передача, Останній герой,! 03. 05. 2018 Сніданок був непоганий, кава, звичайно, це жах! О 8:00 ми зібралися в холі готелю (нам сказали, що автобус за нами приїде вже інший, 7 за рахунком, на якому ми поїдемо на екскурсію Будапештом та в Україну! Все на валізах, нервовий сміх вже змушує всіх задуматися про адекватність кожного , і обговорення даного ,,Ідеального тріо,, шокує !Автобус приїхав о 9:30 (1,5 години на чемоданах на ресепшн- це жерсть + романтика! ) Їдемо на пішохідну екскурсію по Будапешту і по дорозі нам повідомляють, що заїзду в Егер вже не буде, хоча у програмі він є!Екскурсія по Будапешту 2 години (якщо це можна назвати так, то це БІГОМ, і знову бігом, у прямому розумінні, в автобус, щоб пройти кордон раніше! Народ починає обурюватися, що дайте в туалет сходити, купити щось поїсти!.. І Бог почув наші молитви.. Слава Богу, дали нам 10 хвилин (група 29 осіб) залетіти до супермаркету і хто встиг ще потрапити до туалету! Тут нам повідомляють, що до межі зупинок не буде, навіть санітарних (300 км, спека)! Їдемо на кордон! Зупинку, все-таки зробили через 1,5 години, бо дуже треба було багатьом туристам! Пройшли митницю та Угорську та Українку за 40 хвилин! Все, нарешті, Львів, УРААААаааа, кожен готовий був розцілувати українську землю! ! Назва для такого туру не, ідеальне тріо,, а, залишитися в живих,! Приємних поїздок з Акорд-тур!
Добридень! Прошу уточнити, яка саме компанія Вас відправляла в даний тур! Оскільки ми ПП "ШАНС-ТУР" знаходимося в Києві (тільки один офіс у центрі) І за нашими даними, у нас не було туристів, які виїжджають до Болгарії в ці дати і з Харкова! Буду дуже вдячна за Вашу відповідь!
Добрый день! Прошу уточнить какая именно компания Вас отправляла в данный тур! Так как мы ЧП"ШАНС-ТУР" находимся в Киеве (только один офис в центре) И по нашим данным, у нас не было туристов, выезжающих в Болгарию в эти даты и из Харькова! Буду очень признательна за Ваш ответ!
Добридень! дякую за реакцію на коментар. Ми виїжджали автобусом із Дніпропетровська 21.06.14 о 10.15, але сам маршрут автобуса починався з Харкова. В інформаційному листі написано: Shans Tur LTD 8260 Tsarevo Bulgaria, Vasil Levski str.№4, диспетчер "шанс тур" +359 878 746 120 - Микола. Трансфер зупинка-готель-зупинка здійснює компанія "ЗІД Груп". Диспетчер: +359 887 271 341 - Живко, +359 895 550 603 - Діана. Контакти представника під час посадки: гід на посадці у Харкові: +380937048177, що супроводжує в автобусі +380970462755. Також вказана адреса компанії Join up!, яка, як я розумію, укладала договір із "шанс туром": 02121, м. Київ, Харківське шосе, 201/203-2а та телефон 044-303-99-99. Всього найкращого.
Добрый день! спасибо за реакцию на комментарий. Мы выезжали автобусом из Днепропетровска 21.06.14 в 10.15 , но сам маршрут автобуса начинался из Харькова. В информационном листе у нас написано: Shans Tur LTD 8260 Tsarevo Bulgaria, Vasil Levski str.№4, диспетчер "шанс тур" +359 878 746 120 - Николай. Трансфер остановка-отель-остановка осуществляет компания "ЗИД Груп". Диспетчер: +359 887 271 341 - Живко, +359 895 550 603 - Диана. Контакты представителя при посадке: гид на посадке в Харькове: +380937048177, сопровождающий в автобусе +380970462755. Также указан адрес компании Join up!, которая, как я понимаю, заключала договор с "шанс туром": 02121, г. Киев, Харьковское шоссе, 201/203-2а и телефон 044-303-99-99. Всего доброго.
Щиро дякую за Вашу відповідь і за роз'яснення даної ситуації! Я звичайно дуже шкодую, що Ваш довгоочікуваний відпочинок почався саме так, але як Ви помітили, ми зовсім різні компанії, і цей коментар відноситься не до нас!
Бажаю Вам знайти гідного партнера для здійснення Вашого відпочинку!
Большое спасибо за Ваш ответ и за разъяснение данной ситуации! Я конечно очень сожалею что Ваш долгожданный отдых начался именно так, но как Вы заметили, мы совсем разные компании, и данный комментарий относится не к нам!
Желаю Вам найти достойного партнера, для осуществления Вашего отдыха!
Вибачте, чому ж не до вас ставиться коментар? Я ж зазначила, що в інфо-листі були телефони саме вашої фірми, та й через весь борт автобуса було написано "шанс-тур". Я зрозуміла, що саме ваша фірма була відповідальна за організацію перевезень. Якщо можна, поясніть, будь ласка.
Простите, отчего же не к вам относится комментарий ? Я же указала, что в инфо-листе были телефоны именно вашей фирмы, да и через весь борт автобуса было написано "шанс-тур". Я поняла так, что именно ваша фирма была ответственна за организацию перевозок. Если можно, поясните, пожалуйста.
Так, звісно можу! Всі телефони, які вказали Ви, не мають до нас жодного відношення, тому що ми є зовсім різними компаніями! У Вас, у Харкові, фірма «Шанс Тур» із сайтом http://www.shans-tour.com.ua знаходиться за адресою вул.Пушкінська, 21, ст. метро Пушкінська м.Харків, Україна. Телефон: 8 (057) 764-98-29. Наше ж агентство так само називається, тільки ми перебуваємо у Києві ст. метро Льва Толстого, вул. Червоноармійська/Велика Васильківська 29/31, та наш сайт http://tour-chance.com.ua. Один до одного, ми не маємо жодного стосунку, просто однакові назви! Тому цей відгук Вам слід залишити саме на сайті Вашої компанії!
Да, конечно могу! Все телефоны, которые указали Вы, не имеют к нам никакого отношения, так как мы совсем разными компаниями! У Вас, в Харькове, фирма «Шанс Тур» с сайтом http://www.shans-tour.com.ua находится по адресу ул.Пушкинская, 21, ст. метро Пушкинская г.Харьков, Украина. Телефон: 8 (057) 764-98-29. Наше ж агентство так же называется, только мы находимся в Киеве ст. метро Льва Толстого, ул. Красноармейская/Большая Васильковская 29/31, и наш сайт http://tour-chance.com.ua. Друг к другу, мы не имеем никакого отношения, просто одинаковые названия! Поэтому, данный отзыв Вам следовало оставить именно на сайте Вашей компании!