Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

якщо не бажаєте бути ошуканими, то не раджу їхні послуги.

Дата придбання послуги: 22 серпня 2019
Написано: 07 вересня 2019
3.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Хочу поділитися своїми враженнями про послуги "Акорд тур", хоч все й обійшлося, але про аферизм промовчати не можу.

Почну з того, що купив тур на двох "Надихаючий вікенд у Трансільванії". Тур розрахований на три дні. Все ніби нічого, крім того, що на перший день було обіцяно поселення у тризірковому готелі, а поселили у двозірковому. Гід було організувати групу, постійні запізнення, відхилення від програми туру. Одну екскурсію із програми гід вирішив прибрати.

Як запевняє менеджер компанії "Поїхали з нами", які продають тури "Акорд туру" до програми входило три екскурсії, але насправді до програми входили трансфер до об'єкта та послуги гіда на ці три екскурсії, а вхідні потрібно купити окремо. Але у гіда вхідні квитки були на деякі екскурсії дорожчими майже вдвічі від ціни в касі. Розлучення на рівному місці! Зазначу, що в автобусі 43 особи. За три дні було три екскурсії, на які гід Єгор Гладишев продавав квитки, на одному на одній екскурсії ціна була дорожчою ніж у касі на 3 євро, на іншому на 4 євро та ще на одному на 1 євро. Нормальний у Єгора був підйом, а може, працює за вказівкою керівництва. Аферисти. На питання про різницю Єгор вигадував якісь додаткові збори або неіснуючі тарифи.

Наступне розлучення: продають екскурсію невеликим містом за 18 євро з людини, пройшлися з гідом пів години по центру міста і все: вільний час - нехрена собі підйом! Або пропоную поїхати на термальні джерела (їхати 23 км) за 16 євро з особи. На таксі 12 євро мені обійшлося це, а вони беруть 16 євро з великої групи, а їмо на автобусі, ось уявіть.

Також цікавтеся відразу про час у дорозі! В один бік їхати 13-14 годин! Із трьох днів, півтора дня ви в автобусі. Кого це може сильно не влаштувати, а оператор природно сам про це не скаже)

Проживання другого дня було непогане.

Автобус старуватий, але терпимо.

А так пораджу купувати квитки на екскурсії та аудіогід, якщо це можливо, чи на крайній випадок платити тільки за гіда.

А взагалі, якщо не бажаєте бути ошуканими, то не раджу їхні послуги.

Коментарі (10) залишити коментар
аватар torride
torride

Ні, це самостійна туркомпанія, але увага, працює, за договором поруки від іншої туркомпанії. Принаймні, у моєму договорі на надання послуг було так. Але на мій тур це ніяк негативно не вплинуло.

сб, 28 сер 2010, 12:12