Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

Люди, розчаруванню немає меж!

Дата придбання послуги: 04 червня 2018
Написано: 19 червня 2018
1.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Компанію вибирала, оскільки постійний клієнт понад 5 років...

Але фірмі наплювати на постійних клієнтів, як виявилося...

Не читайте відгуки у них на сайті, там лише позитивні – негативні одразу видаляють.

Наприклад, вчора їм написала цей відгук, через 5 хвилин вилучили.

Замовила тур Грецією "Музика прибою" з виїздом 29.06.2018. Під ці дати була відпустка. Сплатила одразу повністю, плюс турпакет із екскурсіями. Підтвердили. Чекала відпустки з нетерпінням. Туроператор підтвердив і ще сказали, що продали майже останні місця наприкінці автобусу.

І тут тур скасовують у зв'язку з тим, що не зібрався гурт. Запропонували альтернативні варіанти, але вони мені не підходили за датами виїзду.

Також запропонували повернути оплачену суму за тур та турпакет. Мене цей варіант влаштував, оскільки відпустку незабаром і потрібно було її по-іншому планувати.

Чекаю ось я повернення грошей ... А мені в цей час підшукали інший тур, і ми його забронювали. Але оплатити його не змогла, бо мої гроші зависли в Акорді. Ось чекала, поки мені їх повернуть.

І раптом учора повідомляють, що гроші повернуть лише за два тижні.

Мене це не влаштовує, тому що я не маю тепер можливості з вини Аккарда оплатити інший заброньований тур.

Дзвонила на гарячу лінію, мені відповіли, щоб я розбиралася з турагентом і читала договір, у ньому написано, що гроші через 2 тижні. Але у договорі таких термінів не зазначено.

(Запис розмови є в підтвердженні нахабної брехні Аккорда)

Я в жаху.........

І ТЕПЕР Я ПОВИННА ПОВЕРНЕННЯ СВОЇХ Ж ГРОШЕЙ ВИПРАШУВАТИ, ТИМ БІЛЬШЕ ЗА НЕ НАКАЗАНІ ПОСЛУГИ З ЇХ ВИНИ.

НАПИСАЛА ЛИСТ З ПРОХАННЯМ ПОВЕРНУТИ МОЇ ГРОШІ В найближчий час, АЛЕ ЙОГО ІГНОРУЮТЬ.

Самі оплату вимагають одразу, не виконують умови договору та ще не повертають гроші!

Звернутися ні до кого, що показує їх непорядність.

Крім цього, надалі в Аккорд ТУР звертатися не стану, дуже розчарована.

ЛЮДИ, БУДЬТЕ УВАЖНІ!

Коментарі (24) залишити коментар
Показати інші коментарі …
аватар salana69
salana69

Я є цією "колишньою співробітницею", хоча це не так, я просто часто їздила на відпочинок через Венеру, і порадила знайомій звернутися сюди.
Марина, перший раз звернулася до турагенства і не знає, що оператори ставлять свій курс валюти і не відповідає ні банківському, ні тому, що в обмінниках. Вона кричала і ображала Венеру, вимагаючи перерахувати весь тур по ЇЇ курсу 27,5.
Друге, оскільки її супутник, резидент іншої країни, розуміє, що доплата в 75 $, яку виставив готель і різниця в курсі, це нормальна практика, він підтвердив свою згоду на доплату.
Марина продовжувала скандалити і Венера анулювала тур.
Пізніше Марина кілька разів дзвонила та просила повернути тур назад
Оскільки Венера не захотіла продовжувати спілкування з Мариною, вона ще більше розлютилася і почала загрожувати судом. Венера повернула на особовий рахунок іноземного туриста суму, яку він переказав на рахунок компанії Аміна тур. Але оскільки повернення коштів займає від 1 до 5 банківських днів, це стало ще одним приводом істерики Марини.
Хочу вибачитися в агентства Аміна тур і особисто у Венери, що порекомендувала як свою знайому і просила про знижку для неї, таку неосудну і скандальну особу.

пт, 28 гру 2018, 11:37
аватар rctybz89
rctybz89

Не хотіла переходити на особи але видно колишня співробітниця сильно цього хоче ...)))) Світлана ти б краще промовчала і не заохочувала обман, ви обидві мені розповідали казку що для іноземця готель підвищує ціну, потім придумали іншу версію яка не витримує критики. .. ти, колишня співробітниця світла не була при нашій розмові і не могла чути істерики якої не було, твій відсоток від угоди від туру ясний тому ти захищаєш брехню. Я згодна була доплатити, але просила аргументувати чітко - за що я повинна була доплачувати. венера не змогла обґрунтувати доплату і це не приємно, вважаю такі розводяги агенції не повинні існувати і дня в Києві, може краще повернулися б до рівня?

пт, 28 гру 2018, 19:28
аватар rctybz89
rctybz89

пт, 28 гру 2018, 21:28
аватар marinhella73
marinhella73

Венера осіпова продовжує брехати, гроші людині ще не повернула, чекаємо.

вт, 01 січ 2019, 13:28
аватар marinhella73
marinhella73

Венера осіпова продовжує брехати, гроші людині ще не повернула, чекаємо.

вт, 01 січ 2019, 15:28