Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

Любов, Париж і голуби або як все було насправді

Дата придбання послуги: 18 серпня 2012
Написано: 27 серпня 2012
1.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Хочу розповісти про автобусний тур від фірми "акорд-тур", в якому нам не пощастило побувати.

Враження від туру-перевірка на виживання. У голові залишилося лише спогади від автобуса та туалетів у дорозі. Коли купувала тур мені навіть на думку не спало на думку попросити роздруківку туру за часом. Тільки коли сіли в автобус і нам дали роздруківку між містами, я була в шоці.

Відправлення о 8.30 зі Львова. На митниці простояли півтори години. У готель прибули о 23.00. все було нормально.

Відправлення з готелю о 8.30 і прибули в Берлін о 15.00 (за розкладом о 12.00 повинні були приїхати, але потрапили в пробку). Відразу оглядова екскурсія по жарі по Берліну. Холокосту. Спочатку здалося моторошно, але після ходіння 9 годин по Берліну, ці плити послужили всьому автобусу ліжками (причому в порівнянні з кріслами автобуса дуже зручними!). Навіть водіям! після цього нам їхати в Париж 1050км !!! Я дуже боялася за цю дорогу, а їм було довірено 42 людини! У Берліні поруч з нами був тільки один туалет, який працював до 22.00, а потім закрився.

Виїхали з берліну о 24.00, а приїхали в Париж о 18.00. При цьому остання санітарна зона була о 12.00. так як ми були без душа і відпочинку 33,5 години! У мене було одне бажання-надіслати в цей тур того, хто його придумав. був перший день у Парижі!

День 4й. Ми ходили самостійно, не стали брати жодних екскурсій, а насолодитися Парижем без нашого жахливого автобуса та некомпетентного персоналу.

День 5й Виселення о 8.00. Пішли в Лувр.

О 12-й виїхали з Парижа-шлях у Люксембург.Приехали о 17.30.дали час до 20.00.одразу оглядова екскурсія,але ми пішли т.к. останній раз їли в 7 годин ранку! Так що вирішили сходити поїсти, а потім в магазин. Але нас чекав сюрприз. в дорогу. Природно ніхто нам не сказав про графік роботи магазинів, з-за чого все це і вийшло. О 20.00 всі зібралися. Сильно похолодало. Автобус запізнився на півгодини.

День 6 нічний переїзд до Праги. Приїхали о 8 ранку. попереду у нас 9ти годинна прогулянка, біля автобуса відстій. 15 хвилин це слухати було неможливо, ми зупинялися біля кожного будинку і вона докладно розповідала його історію, що було абсолютно нецікаво. Ми вирішили самі погуляти містом і зустрітися біля мосту, щоб вирушити на екскурсію.

О 11.15 ми (нас було 4 особи) прийшли на вказане гідом місце. Через 15 хвилин підтягнулося ще 5 людей. підходити до іншого мосту.хоча 3 різні групи людей яким він вказав на цей міст прийшли на місце, а ті хто залишився з екскурсією долші до правильного місця. !! Людина, які записувалися на екскурсію.!! Ми схопилися і побігли на цей міст. човник і попливли, але вже без обіду. О 17.05 вирушили з Праги, а готель приїхали о 23.00

Бажання в кожен мемент туру-повернутися скоріше додому.

Окремо про гіда і водіїв. Наш гід Міша, людина може і не поганий, але абсолютно безвідповідальний працівник.

Водії. Ось за фактом керівником групи у нас був один з водіїв тому, що командував він, а зовсім не гід. км/год.не більше. Водій не перевищував швидкість. годину, а набагато більше. При цьому порушуючи правила дорожнього руху. проблеми із зором, він дуже погано бачить у темряві коли втомиться.

Побажання всім, хто обирає автобусний тур-просіть роздруківку за часом по кожному дню, щоб бажання збігатися з очікуваннями.

Після нашої «подорожі» ми ніколи більше не поїдемо в автобусний тур, дякую дорогій «Акорд-тур»!

По приїзді до Львова наші сусіди сказали-ми як цигани. Ні, ми були не як цигани, а як елітні бомжі. Бомжували 7 днів за свої ж гроші.

Коментарі (7) залишити коментар
Показати інші коментарі …
аватар elena_tretyak20
elena_tretyak20

Шкода, що прочитала правду про любов і голуби так пізно. 13 мають виїхати. Хтось стикався з Вікторією Бучик. Підготуйте мене. Буду вдячна.

ср, 10 кві 2013, 14:30
аватар glamurnaja4
glamurnaja4

а я теж цим туром їду у суботу

ср, 10 кві 2013, 23:23
аватар ninakifa
ninakifa

Вибираючи тур з нічними переїздами, потрібно бути готовим до відсутності душу протягом 2-х діб, хіба ні??? На мою думку, так краще переплатити 50 євро ;-)

чт, 18 кві 2013, 10:23
аватар timur560
timur560

Це відкликання людини, яка хотіла посидіти тиждень удома, але хтось насильно її витягнув і посадив у автобус та відправив у цей тур. Всі незручності та втома очевидні й очікувані, всі автобусні тури такі, якщо ти до цього не готовий, то навіщо їхати, щоб потім писати такі відгуки? Особисто мене в цьому відгуку нічого не налякало.

пт, 11 жов 2013, 12:36
аватар u7lyj0b4
u7lyj0b4

повернувся з такого туру, у нас був керівник Юрій ніякої жодної схожої ситуації, все чітко налагоджено, організовано не заблукали жодного разу, з вище написаним відгуком не згоден, його явно писав людина, що звикла дуже до розкоші, прожити тиждень без телевізора інтернету, без копійки. грошей на телефоні в красивих містах, не знаючи мови це настільки здорово що не описати!! берліні можна зробити на це скачуху !!! Хто надумав їдьте не пошкодуєте воно того варте

сб, 21 чер 2014, 22:10