Дата придбання послуги: 10 травня 2019 Написано: 20 травня 2019 |
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів) Вид послуги: пакетный тур, экскурсионный тур |
Організація повний нуль!
Екскурсія на гору Геллерт коштувала кожному 8 євро (ціна за те, що туриста довезуть до гори). Годині на огляд краєвидів дали 20 хвилин. "Не повернетеся через 20 хвилин, автобус нікого чекати не буде. Поїдемо без вас, самі потім добиратиметеся до місця зустрічі" - слова гіда.
Неплохо так підзаробили за 20 хвилин.
Програмою передбачено (за бажанням) відвідування термальних джерел. Жодного не відвідали, бо гід про них промовчала.
Оглядові екскурсії, які входять у вартість, ні про що. Оглядовими їх важко назвати.
Заселили в готель о шостій вечора. Цілий день ходили "бомжами".
На екскурсію Дунаєм на кораблі, їхали самостійно, бо як сказала гід "не змогла знайти автобуса, щоб нас відвезли". ЩО? Взагалі здуріти можна! Наш автобус стоїть біля готелю, водії просто не хочуть нікуди їхати.
Санітарних зупинок було замало. На вимогу зупинитись ( надзвичайна ситуація виникла), водій сказавши, нічого, потерпіть до кордону (позбавлялося 12 км, а до цього зупинок за всю годину від Будапешту до кордону не було).
Ніхто не згадавши про екскурсію Львовом, яка також передбачена програмою.
Жодної корисної та цікавої інформації від гіда, під час туру, не було.
Мій порад – самостійно, заздалегідь прокласти маршрути до місць, які хочете відвідати у Будапешті, та їхати на громадському транспорті. За транспортування групи автобусом до місця екскурсії, деруть мінімум 8 євро, у той час, коли квиток на будь-який транспорт у місті коштує 1 євро (діє на будь-який вид транспорту, протягом 90 хвилин). Транспорт курсує швидко, часто та без заторів.
Це з вам ще нормально взяли – по 8 євро!! ???? У нас був оглядовий майданчик у Норвегії, туди під'їхати за 20 хвилин стояло з людини по 31 євро, і нам там дали постояти 10 хвилин! Оце треш!
Это с вам еще нормально взяли - по 8 евро!! ???? У нас была смотровая площадка в Норвегии, туда подъехать за 20 минут стояло с человека по 31 евро, и нам там дали постоять 10 минут! Вот это треш!