Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

Обережно туристам 'Апельсиновий рай' та 'Пристрасті по- іспанські'

Дата придбання послуги: 19 липня 2023
Написано: 31 липня 2023
2.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: пакетный тур

Планувала поїхати з "Акорд-туром" до туру "Апельсиновий рай" 19.07.2023р. За ДОБУ тур відмінили і перенесли на 20.07.23. З мене почали вимагати доплати в розмірі 118 євро, щоби поїхати 20.07.

Місяць використовували мої гроші, а потім не збиравши тур, вимагати ще й доплату!! Те що в мене куплені мною квитки, заброньований готель їх не оминало.

На мою особисту думку, дії компанії виглядають як мошенництво!

Ця компанія не працює для туристів, а використовує їх.

Завдяки моєму турагенту вдалося знайти інший тур на заплановану дату. Це були "Пристрасті іспанською" (19.07.2023). Доплатила 200 євро.

Враження від туру:

Склалося враження, що туром керують водії, яким головне швидко доїхати. Гід нічого не вирішує. Остановки 1 раз на 3-4 години по 10-15 хвилин. За ці 10-15 хв. турист має встигнути сходити в туалет (де утворюються шалені черги), купити їжу на заправці (де високі ціни та також черги) і всі з'їсти. Збагнути все це фізично неможливо.

Були дні коли в автобусі проводили весь день із 1-2 остановками по 10 хв.

В автобусі їхали діти, мами постійно просили продовжити зупинку хоч до 20 хв., але водіям і гіду було все одно. Зневага до туристів переходила всі межі: водії і гід шантажували туристів кинути їх на зупинці і поїхати!!! Водій Надія дозволяла собі КРИК та погрози туристам (і це не перебільшення, а опис того, що відбувалося). Гід Лариса нічого не вирішувала і лише підкорялася владі "водія Надя". БРІДКА І ГАНЕБНА ПОВЕДІНКА представників компанії.

Всі екскурсії, що входять у тур проходили поспіхом, роздивитись, нормально сфотографуватись, придбати сувеніри години практично не було. Наприкінці екскурсії всі змілені та утомлені. Замість отримання приємних ворожень, біг і страх втратити екскурсовода з поля зору. Час посидіти десь у кафе був лише тоді, коли ти вимушено відмовлявся від екскурсії і отримував годинку вільної години.

Обіцяли тур без нічних переїздів, за фактом:

- 2 ночі я опинялася біля номера о 24.00 чи 1.00 годині ночі

- 2 ночі я опинялася в номері о 3-4 годині ночі

Декілька разів везли сумки до готелю від 100 м до пів кілометра, та ще й практично бігли вночі, щоб не відстати від гіда:(

- туалетом в автобусі користуватись ЗАБОРОНИЛИ.

Було лише кілька пристойних готелів з 9! В інших готелях були ситуації:

- відсутність WIFI( у трьох готелях)

- відсутність стаканів і чашок ( пили каву з супової піалі)

- затоплювало номер

- неякісна їжа (тухла ковбаса, розбавлені соки та кофе настільки, що немає смаку напою)

- якщо ти прийшов на завтрак не перший, то були ситуації, коли людям просто НІЧОГО не позбавлялося їсти

- наявність ОДНІЇ розетки в номері (а треба зарядити два телефони та пауербанки)

Туром "керувала" водійка Надя, яка повністю командувала гідом Ларисою та хамила туристам.

Автобус заправляли навіть не виводячи людей з автобусу.

Наперед нам не повідомляли програму та таймінг наступного дня, готелі також були невідомі. Щось спланувати заздалегідь було неможливо. Склалося враження, що все вирішувалось "на колінах в останній момент". Коли в автобусі за кеш продавали екскурсії, говорила гід одне, потім за фактом інше.

10 день(Будапешт) водійка Надя вирішила взагалі відмінити і натиснула на гіда Ларису, щоб та почала нам брехати, що ми запізнюємось, що на екскурсії ми по годині не осягаємо, що будуть черги на кордоні 10 годин). Це все виявилося БЛОХНЯЮ!!! Кордон пройшли за 15 хвилин. Виявилось, що водій має про 2-3 рік. передавати автобус до наступного туру. Тому обіцяні можливості екскурсій у Будапешті - це скоріш за все була брехня компанії з самого початку.

Чи були приємні враження? Так, від краси міст та природи!

Але все перераховане вище довело людей в автобусі до того, що вони весь час мали вимагати у компанії виконувати програму туру, а не тупо весь день у автобусі.

Брехня компанії, неввічливість водія Наді, маніпуляції гіда...це все залишило гнітюче враження.

Я вперше за 30 років турподорожів чула, щоб на туристів кричали, шантажували кинути на зупинці дітей... Таке в мене вперше.

Тому будьте обережні і вибирайте надійного і чесного туроператора. Хай мій досвід стане Вам у нагоді????