Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

Погана організація туру. Некомпетентний супроводжуючий від Акорду

Дата придбання послуги: 05 липня 2017
Написано: 27 липня 2017
1.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Рейс 811, з 19.07 до 23.07.2017. Країни прекрасні, а організація туру Акордом ЖАХЛИВА, жахлива також робота супроводжуючого Володимира Олійника, який абсолютно непрофесійно підходив до своїх обов'язків. Програму туру прочитав з листочка, хоч усі не сліпі і листок у кожного під рукою, про країни відвідування нічого не розповідав, мовчав усю дорогу. Початок, зазначено, що планується проїзд Краковом із затишком- екскурсія, але насправді це просто рекламний хід Акорду, щоб засвітити в турі більше країн і підвищити привабливість для туриста. Т.к виїзд із терміналу А о 16:00, то у зв'язку з безвізом, + літні відпустки на кордоні купа автобусів, та проблематично перетнути її у максимально стислі терміни. Компанії потрібно моніторити, де скільки автобусів на кордоні, тому що ми стояли на одному пункті пропуску - немає результату, поїхали на пункт пропуску Шегені. Тому дивно чому акорд не планував виїзд не в 16, а в 11, наприклад, екскурсія Львова нікому не потрібна в такому вигляді, як представлено, краще виїхати заздалегідь. Як ви розумієте, екскурсія Краковом нам не світила спочатку і вона не відбулася. Прибули до Праги ми з випередженням. Брала всі екскурсії по максимуму, щоб максимально подивитися все у країні. У програмі було зазначено, що доїзд на екскурсій в один із днів платний, але не всі дні туру. 1й день-оглядова по Чехії, "Таємниці королів-Градчани" і кораблик по Влтаві. Все гаразд, цікаво. Лише раджу кораблик по Влтаві брати самостійно, це обійдеться 8 євро, і без шведського стала, а у акорду – 30 євро. У жодному разі автобусного довозу на екскурсії не було. Коли ми бігли після заселення, нам давалося 10 хв на збори, на екскурсію Кораблик по Влтаві двоє туристів затрималися і не вчасно вийшли з номера (давалося 10 хв на збори повторюся), наш супроводжуючий їм не зателефонував, не уточнив де і що вони, не повідомив , Де саме буде ця екскурсія, щоб вони могли самостійно дістатися, а тупо пішов із групою, яка встигла спуститися в хол готелю. Залишені гідом свідомо, туристи самі дзвонили до Володимира, але він не брав слухавку, дзвінки ми чули, але тоді не зрозуміли і не знали що це було. Зрештою він узяв трубку пояснив де і куди їхати ... взагалі зробив ласку. Види з кораблика на Прагу шикарні, незважаючи на те, що мін. 40 лив дощ. Сама ж гід (що вела екскурсію) не сподобалася.

3й день - візьміть обов'язково екскурсію в Дрезден-шикарно. Відвідала і картинну галерею та національний парк. Гід був на межі фантастики. Дорогою до Праги наш супроводжуючий сказав, що ті хто хоче подивитися Співаючі фонтани додатково до 18 євро здають ще 10 євро. Про що ніде у акорду попереджень не було. Ми запитали за що 18 євро Володимир відповів, що за трансфер по Празі, каже фонтани за містом. Деякі туристи не погодилися оплачувати 10 євро, тоді він нас висадив у Празі біля торгового центру і сказав, що він поїде лише з тими, хто сплатив екскурсію, а решта нехай добираються самі в готель або на фонтани. Я думаю оплативши екскурсію до Дрездена мене повинні були повернути в готель, звідки і забрали. Але акорд вважає нормальним висаджувати туриста в країні, в якій він уперше, кидаючи напризволяще. Благо був вай фай в торговому центрі і ми зрозуміли, що за 3 зупинки метро і 1 трамваю і будуть співаючі фонтани- витратили 48 крон (проїзд в обидва боки) + 10 євро вхід на фонтани., і виявилося це не за містом, як брехав нам Володимир. Також інтернет нам допоміг повернутися до готелю. Цього ж дня у 1 туристки має бути вечеря у середньовічній корчмі з розважальною програмою. Так туристка його з обіду чекала в готелі, Вдадімір їй не зателефонував, ні заїхав, ні сказав де ця корчма, нічого, просто тупо забив ... І навіть приїхавши в готель з нею поспілкувався тільки на слід. день і повернув гроші, але сам факт - ЗАБУВ за туристку та екскурсію.

4-й день. Карлові Вари-шикарно, все дуже сподобалося Беріть гроші-можна купити купу лікувальної косметики, випити з гарячого джерела лікувальної води.

Що сказати, на гіда, що супроводжує, немає надії, розраховуйте на себе самі. Єдине він після приїзду до Чехії роздав листочки, де позначено станцію метро, ​​де нам виходити і все. Коли в готелі сніданок, коли виїжджати на екскурсії було не ясно до моменту від'їзду, тобто він вважав нормальним не повідомляти ні про що туристів. Коли сніданок ми впізнали у фойє. В якій кімнаті він живе-він не казав, видно боявся розправи.

Апофеоз -5й день- Володимир забув 2-х туристів на терміналі А, хоча перераховував усіх кілька разів!!!!!!!!!!!!! Туристи бігли за автобусом, і що характерно ми за ними не повернулися, а чекали доки вони добігають до нас !!!!!!!!!!! Я дивуюсь, як ми не розгубили групу по містах… Висновок: в Акорді працюють не професіонали, сама компанія забила на репутацію і туристів. Відчуття. що ти індивід. Турист і тебе тупо привезли до Чехії, потім 1,5 дні водії бухають і потім тебе везуть до Дрездена, Карлових вар та додому. З екскурсій та на екскурсії ніхто тебе не возить.

Враження про самі країни лише позитивні, негативне враження про компанію туроператора та про супроводжуючого. НЕ раджу брати тури у АККОРДУ

Коментарі (2) залишити коментар
Показати інші коментарі …
deppo

Вам потрібно було спершу відгуки на Турправді почитати. Сюди довгі та жадібні руки Акорду не дотягуються, щоб видаляти негативні відгуки про свою компанію.
Краще б полетіли літаком. Тур на 2-х із Києва стартує від 463 євро. Можу дати контакти турагента, з яким їздимо з 2012 року. А можете й сам. Ми тільки-но повернулися з Чорногорії, їздили самі на 11 днів. Зараз пишу відгук про те, як їхали, скільки коштує, де екскурсії замовляли. Почитайте. Чорногорія така країна, куди легко можна самостійно.

нд, 18 лип 2021, 13:52

нд, 18 лип 2021, 13:54
аватар bileka89
bileka89

Але таке не тоне як бачимо, методи аферизму всі витончені.

нд, 18 лип 2021, 16:36

нд, 18 лип 2021, 16:52