Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

Сам тур хороший, але сервіс огидний

Дата придбання послуги: 21 вересня 2019
Написано: 28 вересня 2019
2.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Вибравши цю турфірму, бо вони монополісти і інші в тури Європою не возити.

«Амурні пригоди в Амстердамі та Парижі» 21.09.19 – 27.09.19 Рейс № 444.

У мене склалася думка, що цей тур був організований для водіїв, а не для людей. Тепер по черзі:

1) Водії дороги не знали (хоча вони люди і не повинні все знати), але навігатор, який був у них, теж не знавши дороги і їм доводилося довго мандрувати містом, щоб дістатися місця призначення. ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ до АКОРД ТУРУ – завантажте водіям на навігатори нові програми з новими актуальними картами!

2) Водії людей до готелів не підвозили – вони спочатку шукали безкоштовне паркування, якщо її не було на території готелю (а їх, як правило, не було), паркувалися, а люди з валізами та сумками пересувалися по 300 – 400 метрів до готелів, а потім уранці знову до автобуса.

3) Коли керівник групи казав нам зібратися рано на рецепшині, наприклад о 07:00, то всі були на місці ще о 06:50, а водії спускалися о 07:15.

Коли керівник групи призначав нам місця збору по різних містах на певну годину, то водії приїзджали на 20 – 45 хвилин пізніше, а це все наша година, яку вони в нас «крали» і яку ми мали використати на відпочинок та на більш тривалі по годині екскурсії. А в Амстердамі вони взагалі два рази не змогли дістатися до місця зустрічі (хоча після першого разу місцевий гід їм показав дорогу) і ми обидва рази ходили до церкви, далі якої вони вже їхати були не в змозі ( на другий раз вони придумали байку про пробки на дорогах Амстердама- це там де 80% людей їздити на велосипедах і пробок апріорі не буває). Тому в нас було майже галопом у Європі. Це вже просто кричуща неповага до групи! На зауваження по постійним запізненням вони всім пропонували сісти за кермо, а при виїздах з готелів вони казали, що керівник групи казав їм іншу годину виїзду (просто брехали) – це вже неприпустимо.

Якщо водій не професіонал, то він постійно огризається, роблячи всіх винними в тому, що він не вміє їздити.

4) Водії постійно шукали дешевше пальне і возили нас різними містечками, вулицями, знову витрачаючи нашу дорогоцінну годину за яку ми заплатили фірмі. Здається, що фірма не знає про паливні картки і дає їм готівку, щоб був іскушень покласти пару євро в кишеню.

5) В автобусі не прибирали, а наоборот кричали на людей, що вони кидають у мішки для мусора (які знаходяться в автобусі), дуже багато мусора і їм його постійно доводиться виносити. Ця поведінка вже зовсім виходити за межі.

Раніше (років 6-7 тому) я багато подорожував з фірмою Акорд тур (тоді ще не було термінала А і вирушали від залізничного вокзалу) і тоді сервіс був на висоті. Водії знали дороги без навігаторів, ніколи не запізнювалися, підвозили автобусом до входу до готелю, а потім їхали заправляти автобус та ставили його на парковку.

Вранці вони за 10-15 хвилин до виїзду вже чекали в автобусі біля входу біля готелю і люди спокійно завантажували свої речі і сідали в автобус, рівно в назначену годину був виїзд. І що саме головне-були ввічливими.

Готелі всі, крім готелю у Франції, були більш-менш нормальні (деякі кращі, деякі гірші, але нормальні – єдиний мінус ні в одному з готелів не було холодильника). У Франції готель можна назвати так: готель для гномиків: кімната на двох близько 6 м2, а сан.кімната десь? 0.55 м х 1.5 м ( там знаходився душ, унітаз та умивальник).

ЩЕ ВЕЛИЧЕЗНИЙ МІНУС АКОРД ТУРУ за старі, проблемні автобуси. У нашому автобусі на другий день щось зламалося і повністю перестав працювати клімат контроль і вентиляція. Ми мучилися весь тур від задухи, а відкрити люки на стелі не можливо, бо на людей, які знаходилися під ними, йшли сильні протяги.

Коментарі (8) залишити коментар
аватар alina1grin
alina1grin

Хочу попередити всіх полтавців про нахабне кидалове турфірми "Вілмат". Взяли гроші за подорож до В'єтнаму та ні подорожі ні грошей. Маючи чек про оплату (йдеться не про одну тисячу доларів) фірма відмовилася виплатити будь-яку компенсацію (при тому що комісію за кожну поїздку бере чималеньку). На наші пропозиції повернення частинами (або хоча б ЧАСТИНИ! суми) було почуто тільки звинувачення, ор та хамство! Мало того, директор Зіміна не відповідає на телефонні дзвінки, а при особистій зустрічі заявила, що ніяких грошей не поверне. Ось такі в Полтаві туристичні агенства! Обходьте стороною, у Полтаві є маса порядних агенцій!

чт, 21 бер 2013, 22:28