Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

Шість разів з Акордом і вистачить

Дата придбання послуги: 22 червня 2013
Написано: 04 липня 2013
3.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Бачить бог, я завжди рекламувала Акорд серед своїх подруг та знайомих як найкращу турфірму. І відгук мій за 2010 рік на сайті Акорду був сповнений обурення до причіпок кримської туристки. Але після туру блакитним берегом хочу попрощатися з Акордом. Тур "Лазурна інтрижка", що розпочався 22 червня 2013 р. з "інтриганткою" Лізою Ткачук та водіями невмілим або недалеким (м'яко сказано) Павліком та Гаріком (до нього без претензій, водій таким і має бути, спокійним та небагатослівним). Передбачаю, напишуть і позитивні відгуки наші туристи, які не бачили як працюють профі – керівник групи та водії. Я була з Акордом у турі вшосте, є з чим порівнювати. Безперечно і Павлик та Гарік – класні водії. Тільки на відміну від мовчазного Гарика Павлика часто несло "пожартувати". У його голові напевно "жарти" та "хамство" рівнозначні. Особисто я оплатила тур та послуги водіїв не для того, щоб мені хамили та псували настрій. З обслуговуючим персоналом треба працювати і пояснювати їхні права та обов'язки. Звичайно, я з подругою запізнилася до збору туристів у Ніцці і автобус пішов без нас до Єз, а потім до Генуї.. Ми дісталися з Ніцци до Генуї самі і вчасно, гурт на нас не чекав. Розумниця Лізочка вирішила покарати нас за самостійне пересування в Монако, чесно - дратувала фабрика Фрагонар, адже я її продукцію вже знала, марна трата часу для мене, а для Лізи та гіда - свої відсотки. Ліза мала купу варіантів підібрати нас, та просто зателефонувати і попередити, що вони їдуть. Але вона зателефонувала пізніше, коли вже мчала в Єз. До цього ми всією групою чекали і 20 хвилин туристів, а в інших турах і більше завжди знаходили якесь рішення. Втім вони промчали повз нас з різницею запізнення в 5 хвилин. Молодець, все порахувала, не захотіли заплатити факультатив, заплатіть за проїзд. Не лише нас покинула, ще одна пара відстала. Ось через них було нервування в Генуї, адже вони мови не знають, поїхали до кінцевої зупинки не в Геную, а в Мілан. І тут уже гурт чекав їх у Генуї 2 години і безрезультатно. Кого питається покарали? Наступного ранку ця пара голодна і втомлена приїхала вже у Верону. Ну звичайно, і ми спізнилися (усвідомлюю) і вони винні. Мені їх було шкода, а для тих, хто на них "дивився вовком", хочеться побажати теж колись такої подорожі і такої Лізочки. А для Лизочки - можеш догратися, "від в'язниці та від суми не зарікайся", добре, що так закінчилося. І все-таки написати подібне захотілося тільки завдяки Павлику (див. вище) і твоєму Акорд брехнею. Вперше мене обдурили, сайт не співпадає з прайс-листом, а аркуш із дійсністю. І не правда, що мені не сподобалося б купатися в Балатоні, вже купалася. Я на цей вільний час (ви ще й наголосили) розраховувала. А Хевіз мені протипоказаний, одних лікує, інших калечить. Три години на Хевізі всією групою бовталися, щоб убити час, в той час як галопом бігали до цього часу по цікавих містах Італії. І тур вибирала без нічних переїздів, а вийшов із північними (3 рази до 1 ночі каталися), і сюрпризом в автобусі була відсутність підніжок. Чому ж ти "не тримаєш марку" Акорд?

Коментарі (43) залишити коментар
Показати інші коментарі …
deppo

Вам потрібно було спершу відгуки на Турправді почитати. Сюди довгі та жадібні руки Акорду не дотягуються, щоб видаляти негативні відгуки про свою компанію.
Краще б полетіли літаком. Тур на 2-х із Києва стартує від 463 євро. Можу дати контакти турагента, з яким їздимо з 2012 року. А можете й сам. Ми тільки-но повернулися з Чорногорії, їздили самі на 11 днів. Зараз пишу відгук про те, як їхали, скільки коштує, де екскурсії замовляли. Почитайте. Чорногорія така країна, куди легко можна самостійно.

нд, 18 лип 2021, 13:52

нд, 18 лип 2021, 13:54
аватар bileka89
bileka89

Але таке не тоне як бачимо, методи аферизму всі витончені.

нд, 18 лип 2021, 16:36

нд, 18 лип 2021, 16:52