Дата придбання послуги: 14 червня 2017 Написано: 12 липня 2017 |
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів) Вид послуги: экскурсионный тур |
рейс181 25 червня 2017р. Тур "Світ насолоди-Хорватія". Шок №1 -при відправленні гід заявляє:" Ви їсте в країни Євросоюзу, повинні мати 500 євро (в інфолісті про це ні слова). Шок №2 - поломка автобуса на початку перевалу (втратили годину, автобус так і не замінили). по всій Хорватії найубогіший готель і знайшли - UVALA SCOTT Це навіть не готель, а база відпочинку або піонер табор часів Тіто - шок № 3. Корпуси типу барак в три яруси з номерами в ряд.Немає ні кондиціонера, ні телевізора, ні холодильника. Меблі убогі і обшарпані.Стеля бетонна, не штукатурена.Вентиляція в туалеті - 2 дірки в стіні.Це економ номери, куди поселили нас.Номери стандарт дорожче на 5 євро.Є старі кондиціонер, телевізор, холодильник і лінолеум на підлозі замість плитки, враження те ж.. Начитавшись захоплених відгуків про Хорватію я навіть уявити собі не могла, що в країні Євросоюзу може бути таке.. Два плюси – чисте море та гарна їжа, хоча на сніданок не було жодних овочів та фруктів, а під час вечері вимикалися автомати з напоями, не давали навіть воду. Територія Оцінка: 5 Територія маленька, зайнята корпусами, 2 магазинчики, турагенство і 2 ресторани. Басейну немає. До найближчого селища Кральовиця 3,5 км по трасі. Втім, Акорд-тур у своєму репертуарі. У готелі робити нічого, самостійно нікуди не поїдеш (до Опатії всього 22 км, а їхати треба з пересадкою і з автостанції). Залишається купувати екскурсії, ціни на які завищені у Акорда. Так на Плітвицькі озера через місцеву агенцію за наявності великої групи можна було з'їздити за 20 євро, а Акорд скачав з нас по 48євро + вхідний квиток 16 євро. Гроші на екскурсії збираються гідом, як завжди, ще в дорозі, в автобусі, щоб не передумали. Вибір лише один – не їхати. У поїзді моїми попутниками були люди, що поверталися з Акордівських турів із Венеції та Парижа. В оцінці гідів усі були одностайні – головне продати факультативи. Ми вже поїхали до цього туру і дали вам можливість заробити. Так знайте ж міру! Не вигідно – не возіть, не розчаровуйте людей. Багато хто їхав добу до Львова, вибили цей тиждень на роботі, заплатили чималі гроші. Чотири доби в дорозі, по дорозі через Румунію, їм Сербію дивитися нічого, всього три дні на море, і в такій дірі. Бюджетний турист також заслуговує на повагу. Замість захоплення від гарної країни залишилося розчарування та відчуття, що мене обібрали. . .