Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

клієнт завжди неправий

Дата придбання послуги: 29 серпня 2014
Написано: 03 вересня 2014
1.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

УІКЕНД У ЄВРОПІ Непорозуміння почалися від початку. коли нас привезли на Термінал А. одразу побачили. що це зроблено для викачування грошей. ( кафе . бари. . Безкоштовно тільки туалет)На другий день у Празі . Була оглядова безкоштовна екскурсія. а потім за бажанням. хто захотів замовити екскурсії. а хто ні. просто гуляв по Празі!! з екскурсії прогулянка на кораблику по Влтаві затрималися на 30 хвилин (не відомо з якої причини) бігли стрімголов. керівник групи Христина Хомік покинула групу та бігла попереду всіх. сказала "Наздоганяйте". Звичайно виїхали пізніше. звинувативши у цьому туристів. у Дьєр(Угорщина) у готель. На третій день . коли почали збиратися до Відня. з'ясувалося. що хтось не замовив екскурсії у Відні. не їде у Відень!!!!!а залишається в Дьйорі і вільний час проводить там. гуляючи містом Дьйор. А чому тоді в УІКЕНД В ЄВРОПІ вони пишуть відвідуванні трьох столиць? . Відень вийшов факультативним (платним) з будь-якої сторони. . Ось так кинули туристів! Потім з Відня за ними перебували в Дьйор. забрали та поїхали до Будапешта. приїхали вже темніло. Безкоштовна коротка Екскурсія по центру і швидко прогулянка на кораблику по Дунаю (платна) У цей час йшов дощ. всі промокли. . та коли зібралися в автобусі їхати на наступну екскурсію Будапешт із гори Геллерт. та група, яка не замовляла екскурсію. відмовилася вийти із автобуса. тому що вони мокрі і їм нікуди йти вночі. (Звісно) тоді керівник групи скасував цю екскурсію для всіх. та звинуватив у цьому туристів. В результаті, практично Будапешта ми не побачили. До Львова ми приїхали пізніше, ніж написано в інфолісті. На термінал А ми мали прибути о 9-00. а прибутку об 11-00. а на вокзал мали приїхати в 10-30 і туристи стали просити. щоб їх не везли на Термінал А (для викачування грошей). а одразу на вокзал. т. до. час підтискає. керівник групи прочитала довгу петицію. це ПОСЛУГА Акорд туру. її виключити не можна. і часом розписала. на скільки. де й хтось затримався. (І уточнила "не показуватиму пальцем") тому автобус приїхав пізніше. на вокзал нас привезли о 13-00. . У результаті у всьому винні туристи. а фірма виконує свої зобов'язання!! у всьому світі " КЛІЄНТ ЗАВЖДИ ПРАВ!" а в АКОРД ТУРІ НЕПРАВ!!! Туристи платять їм зарплату і за це їх як нашкодили кошенят носом. . .

Коментарі (4) залишити коментар
аватар vishenka3
vishenka3

А мені термінал дуже подобається-можна спокійно переодягтися,приготуватися до переїзду-наша група розклалася як цигани-хіба на вокзалі так можна?

сб, 08 лис 2014, 22:37
аватар nina-555
nina-555

Термінал А, звичайно, "добре" (душ-40 гривень, їжа-дорого), але дістатися туди від залізничного вокзалу коштує 120 гривень. І в місто ти вже не з'їздиш, тому що це знаходиться в селі за містом.

ср, 15 лип 2015, 13:14
аватар chernienko2
chernienko2

НА МІЙ ПОГЛЯД,ТЕРМІНАЛ А ДОБР ПО ДОРОГІ "ТУДИ",А "ЗВІДТИ",КОЛИ ВСІ ВЖЕ Втомлені ПІСЛЯ БАГАТОГОДИННОГО ПЕРЕЇЗДУ,ВЕЗЛИ БИ В НЬОГО ЗА БАЖАННЯМ,ХТО ТА... БУЛИ ПОЇЗДУ В ЦЕЙ ВЕЧІР (НІЧ), А ІНШИХ "КАТАЛІ", АЛЕ ТЕРМІНАЛ У ПРИБУТКУ-ВСЕ МАЛО-МАЛЬСЬКІ ПОЇЛИ АБО ОТВАРИЛИСЯ У МАГАЗИНІ.БІЗНЕС...

вт, 28 лип 2015, 15:01
аватар nata701
nata701

Згодна з терміналом.Туди-клас, а назад - за бажанням.

вт, 13 жов 2015, 18:23