Відгук про турфірму Аккорд-тур Туроператор (Львів)

замість Хорватії Чорногорія з нічними переїздами

Дата придбання послуги: 25 квітня 2018
Написано: 16 жовтня 2018
4.0
Турфірма: Аккорд-тур Туроператор (Львів)
Вид послуги: экскурсионный тур

Ось уже пройшли більше, ніж 2 тижні, як ми з чоловіком повернулися з автобусного туру "Літній хіт Монтенегро". До супроводжуючого претензій немає, старався, як міг (тим більше, що молодий, досвід роботи, певно, невеликий). Група була чимала (46 чоловік) і працювати йому було, я гадаю, нелегко.

Що стосується програми туру: звичайно, нічні переїзди- це дуже некомфортно і стомливо (тим більше, що за програмою їх було заявлено 2, а насправді майже 3-двічі нас привозили в готель о 2 годині ночі, а о 7 ранку вже завтракали. екскурсія (у 7.00 ранку) після нічного переїзду в Белграді- це теж мінус туру (тим більше, що виїжджали з Будви було +30 градусів, а в Білграді уранці було +5 градусів). Белграді - теж не вразив (комплексний обід за 26 євро- це занадто, і жодного обіцяного національного колориту).

Але головна претензія до туроператора "Акорд-тур".

Ми забронювали (за системою раннього бронювання, зі знижкою) у квітні 2018р. тур "Моя Перлина-Хорватия" без ночних переїздів (для нас це важливо, оскільки ми вже немолоді люди) з виїздом 19 вересня через Львів, купили квитки для проїзду по залізниці Харків-Львів та Львів-Харків (адже ми знаходимося на відстані більше 1000 км. від Львова). А за тиждень до початку туру дізнаємося, що його відмінили (причина – не набрали групу). Для мене особисто це був шок і зіпсований настрій. Але навіщо тоді анонсувати таку велику кількість турів, якщо на них не набираються групи? І ми в процесі спілкування з членами нашої групи дізнаємося, що відмінили не лише наш тур, а й низку інших. Довелося вибирати з того, що запропонували натомість. Здавати квитки (втрачати частину грошей), купувати інші і таке інше. А за моральний збиток туристам поніс хтось покарання? Хотілося б знати.

Ми з "Акорд-туром" їздили в тури по Україні тричі("Романс древнього Львова", "Тільки чудеса... і нічого більшого", "Оповіді Волині" з відпочинком на Шацьких озерах"). І все було організовано чудово. Так , тури по Україні - це гарно організовані тури "Акорд-туру", але поїздки за кордон... Це був перший і останній раз. навчитися поважати нас, туристів, які довіряють їм і розраховують на гарний, заздалегідь спланований та довгоочікуваний відпочинок у турі.

Коментарі (6) залишити коментар
аватар Sergey.Ponomarenko
Sergey.Ponomarenko

У мене була схожа ситуація з гідом, лише у Туреччині минулого року. Теж Анекстур намагався нав'язати екскурсії. Натякали на те, що не полетимо назад додому. Смішні люди. Раджу Вам написати скаргу до Анекстуру, може покарають цього хама.

вт, 13 лют 2018, 12:10
аватар Sergey.Ponomarenko
Sergey.Ponomarenko

вт, 13 лют 2018, 14:10
аватар maxim.krovlya
maxim.krovlya

Вже писав, відповіли: "Ви не правильно зрозуміли гіда, самі винні". Винні? У чому?

нд, 08 вер 2019, 20:36
аватар maxim.krovlya