Відгук про турфірму ВІДПОЧИВАЄМО РАЗОМ (Київ)

Обережно! Шахрайка!

Дата придбання послуги: 21 вересня 2017
Написано: 10 листопада 2017
1.0
Турфірма: ВІДПОЧИВАЄМО РАЗОМ (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Безкарність розбещує. ФОП Антоненко Олена Олександрівна винайшла нову «схему» і, не турбуючись, тупо розводить клієнтів. У центрі міста зняла офіс, підбирає тур, підписує липовий договір, забирає гроші. За день до вильоту, коли потрібно віддавати документи, повідомляє, що тур не відбудеться (літак зламався, вірус у країні лютує, інше). Ви довго і марно намагаєтеся повернути проплачені кошти, бурхливої ​​фантазії Антоненко вистачає, розповісти чомусь гроші не сьогодні, а завтра, післязавтра, після-післязавтра... Насправді, Олена Олександрівна навіть не намагалася зв'язатися з оператором туру (ANEX TOUR у Києві) , Не проплачувала його (що підтверджено юристом Тетяною оператора ANEX TOUR), вона просто забрала ваші гроші і користується ними, а вам розповість казку, чекайте, будете обурюватися-викреслю зі списку ... І це не одиничний випадок! Я, Наталя з Києва, марно намагаюся повернути свої 24 тис грн.

за тур, що не відбувся в Шарм-ель Шейх, куплений 21 вересня 2017 року, кияни Маргарита і Сергій втратили майже 80 тис. грн. за поїздку, що не відбулася, до Туреччини. Скільки нас? Довірливих клієнтів продовжують заманювати і зупинити це свавілля неможливо, т.к. директором фірми "Відпочиваємо разом" є Петрушенко Оксана Миколаївна, яка паралельно очолює адвокатську контору ПП "Братекс" на Подолі! Коло замкнулося! МММ у дії!

Коментарі (4) залишити коментар
аватар navkolosvtur
navkolosvtur

Наталя, виявляється - добрі справи - карані! Особисто для Вас нашим турагенством було вирішено практично невирішені завдання, а саме:
1. Тур в Грузію - прилетівши в країну, Ви самостійно оселилися в інший готель, не поінформувавши при цьому ні туроператора, ні турагентів. Наша компанія завдяки титонічним зусиллям змогла вирішити це питання, позбавляючи від штрафу в 1000 у.о.
2. Тур в Єгипет: незважаючи на те, що туроператори поселили Вас в інший готель, нашою компанією вдалося перелити Вас в бажаний Вами готель.
3. Ніяких боргових зобов'язань ні перед Вами, ні перед Маргаритою та Сергієм наша компанія не має – це стовідсотково, і Ви це знаєте самі.
4. Хибні звинувачення на адресу нашої компанії переслідується законом.
5. Ми не можемо зрозуміти - навіщо і на якій підставі Ви пишете це марення, зване брехнею?...Нехай це залишиться на вашому совісті.

вт, 20 бер 2018, 19:13
аватар Nikonya
Nikonya

Посміхнуло... Не минуло й півроку... На мене, до речі, виходила ще одна обдурена вами клієнтка, якась Олена К. По порядку:
1. Тур до Грузії. Оселилися не до іншого готелю, а до готелю, вписаного у ваучері. Про шахрайство нами було заявлено до місцевої поліції.
2. Переселені були в записаний у ваучері готель не вашими зусиллями, а зусиллями керівників усіх турагенцій, клієнти яких потрапили в шахрайську пастку Тревел Профешнл Груп (читайте відгуки про цього туроператора у відповідній гілці). До речі, цього туроператора ви мені підсунули обманним шляхом, знаючи, що моєю умовою було летіти через будь-кого, тільки не через цього туроператора.
4. Ой, налякали! У мене усі документи на руках. Подавайте позов. Може, нас більше підтягнеться.
5. Уточнення. Директор фірми Петрушенко Оксана Миколаївна очолює адвокатську контору ПП "Бартекс", а не ПП "Братекс, і не на Подолі, а в Шевченківському районі. І насамкінець, будь проклятий той день, коли я зв'язалася з вашою конторою. Просто людей шкода. віддали гроші чергових обдурених клієнтів мені і цей кругообіг триває...

вт, 20 бер 2018, 20:37
аватар navkolosvtur
navkolosvtur

4. Хибні звинувачення на адресу нашої компанії переслідується законом.

вт, 20 бер 2018, 21:13
аватар Nikonya
Nikonya

3. Через два місяці ви справді зі мною розрахувалися за путівку, яку навіть не намагалися замовляти в Анекс Турі. Тупо користувалися грошима. Чи розрахувалися ви з Сергієм та Маргаритою, не знаю, але до яких методів їм довелося звертатися, скільки сил та нервів довелося витратити знаю однозначно.

вт, 20 бер 2018, 22:37