Дата придбання послуги: 21 вересня 2017 Написано: 10 листопада 2017 |
Турфірма: ВІДПОЧИВАЄМО РАЗОМ (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Безкарність розбещує. ФОП Антоненко Олена Олександрівна винайшла нову «схему» і, не турбуючись, тупо розводить клієнтів. У центрі міста зняла офіс, підбирає тур, підписує липовий договір, забирає гроші. За день до вильоту, коли потрібно віддавати документи, повідомляє, що тур не відбудеться (літак зламався, вірус у країні лютує, інше). Ви довго і марно намагаєтеся повернути проплачені кошти, бурхливої фантазії Антоненко вистачає, розповісти чомусь гроші не сьогодні, а завтра, післязавтра, після-післязавтра... Насправді, Олена Олександрівна навіть не намагалася зв'язатися з оператором туру (ANEX TOUR у Києві) , Не проплачувала його (що підтверджено юристом Тетяною оператора ANEX TOUR), вона просто забрала ваші гроші і користується ними, а вам розповість казку, чекайте, будете обурюватися-викреслю зі списку ... І це не одиничний випадок! Я, Наталя з Києва, марно намагаюся повернути свої 24 тис грн.
за тур, що не відбувся в Шарм-ель Шейх, куплений 21 вересня 2017 року, кияни Маргарита і Сергій втратили майже 80 тис. грн. за поїздку, що не відбулася, до Туреччини. Скільки нас? Довірливих клієнтів продовжують заманювати і зупинити це свавілля неможливо, т.к. директором фірми "Відпочиваємо разом" є Петрушенко Оксана Миколаївна, яка паралельно очолює адвокатську контору ПП "Братекс" на Подолі! Коло замкнулося! МММ у дії!
Наталя, виявляється - добрі справи - карані! Особисто для Вас нашим турагенством було вирішено практично невирішені завдання, а саме:
1. Тур в Грузію - прилетівши в країну, Ви самостійно оселилися в інший готель, не поінформувавши при цьому ні туроператора, ні турагентів. Наша компанія завдяки титонічним зусиллям змогла вирішити це питання, позбавляючи від штрафу в 1000 у.о.
2. Тур в Єгипет: незважаючи на те, що туроператори поселили Вас в інший готель, нашою компанією вдалося перелити Вас в бажаний Вами готель.
3. Ніяких боргових зобов'язань ні перед Вами, ні перед Маргаритою та Сергієм наша компанія не має – це стовідсотково, і Ви це знаєте самі.
4. Хибні звинувачення на адресу нашої компанії переслідується законом.
5. Ми не можемо зрозуміти - навіщо і на якій підставі Ви пишете це марення, зване брехнею?...Нехай це залишиться на вашому совісті.
Наталья, оказывается - добрые дела - наказуемы!!! Лично для Вас нашим турагенством были решены практически неразрешённые задачи, а именно:
1. Тур в Грузию - прилетев в страну, Вы самостоятельно поселились в другой отель, не поставив при этом в известность ни туроператора, ни турагентов. Наша компания , благодаря титоническим усилиям, смогла решить этот вопрос, избавляя от штрафа в 1000 у.е.
2. Тур в Египет : несмотря на то, что туроператоры поселили Вас в другой отель, нашей компанией удалось перелить Вас в,всё-таки , желаемый Вами отель.
3.Никаких долговых обязательств ни перед Вами , ни перед Маргаритой и Сергеем наша компания не имеет - это стопроцентно, и Вы это знаете сами.
4.Ложные обвинения в адрес нашей компании преследуется законом.
5. Мы не можем понять - зачем и на каком основании Вы пишете этот бред, называемый ложью???...Пусть это останется на вашей совести....
Посміхнуло... Не минуло й півроку... На мене, до речі, виходила ще одна обдурена вами клієнтка, якась Олена К. По порядку:
1. Тур до Грузії. Оселилися не до іншого готелю, а до готелю, вписаного у ваучері. Про шахрайство нами було заявлено до місцевої поліції.
2. Переселені були в записаний у ваучері готель не вашими зусиллями, а зусиллями керівників усіх турагенцій, клієнти яких потрапили в шахрайську пастку Тревел Профешнл Груп (читайте відгуки про цього туроператора у відповідній гілці). До речі, цього туроператора ви мені підсунули обманним шляхом, знаючи, що моєю умовою було летіти через будь-кого, тільки не через цього туроператора.
4. Ой, налякали! У мене усі документи на руках. Подавайте позов. Може, нас більше підтягнеться.
5. Уточнення. Директор фірми Петрушенко Оксана Миколаївна очолює адвокатську контору ПП "Бартекс", а не ПП "Братекс, і не на Подолі, а в Шевченківському районі. І насамкінець, будь проклятий той день, коли я зв'язалася з вашою конторою. Просто людей шкода. віддали гроші чергових обдурених клієнтів мені і цей кругообіг триває...
Улыбнуло... Не прошло и полгода... На меня, кстати, выходила еще одна обманутая вами клиентка, некая Елена К. По порядку:
1. Тур в Грузию. Поселились не в другой отель, а в отель, вписаный в ваучере. О мошенничестве нами было заявлено в местную полицию.
2. Переселены были в записанный в ваучере отель не вашими усилиями, а усилиями руководителей всех турагенств, клиенты которых попались в мошенническую ловушку Тревел Профешнл Груп (читайте отзывы об этом туроператоре в соответствующей ветке). Кстати, этого туроператора вы мне подсунули обманным путем, зная, что моим условием было лететь через кого угодно, только не через этого туроператора.
3. Спустя два месяца, вы действительно со мной расчитались за путевку, которую даже не пытались заказывать в Анекс Туре. Тупо попользовались деньгами. Рассчитались ли вы с Сергеем и Маргаритой, не знаю, но к каким методам им пришлось обращаться, сколько сил и нервов пришлось затратить знаю однозначно.
4. Ой, напугали! У меня все документы на руках. Подавайте иск. Может нас побольше подтянется.
5. Уточнение. Директор фирмы Петрушенко Оксана Николаевна возглавляет адвокатскую контору ПП "Бартекс", а не ПП "Братекс, и не на Подоле, а в Шевченковском районе. И в заключение, будь проклят тот день, когда я связалась с вашей конторой. Просто людей жалко. Вы отдали деньги очередных обманутых клиентов мне и этот круговорот продолжается...
4. Хибні звинувачення на адресу нашої компанії переслідується законом.
4.Ложные обвинения в адрес нашей компании преследуется законом.
3. Через два місяці ви справді зі мною розрахувалися за путівку, яку навіть не намагалися замовляти в Анекс Турі. Тупо користувалися грошима. Чи розрахувалися ви з Сергієм та Маргаритою, не знаю, але до яких методів їм довелося звертатися, скільки сил та нервів довелося витратити знаю однозначно.