ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ФЕЕРИЯ МАНДРИВ НА АРТЕМА
Їздили з чоловіком у тур парками розваг в Європі (на жаль, назви туру не запам'ятала) з 29.06.18 по 09.07.18 р. Давно хотіла поїхати в цей тур і особливо не цікавилася турфірмою-організатором, але за день до вильоту прочитала відгуки і дуже розтроїлася, наперед себе накрутила, тому після приїзду відразу вирішила відписатися, щоб інші туристи даремно не нервували. →
У листопаді 2016 р. через компанію поїхали сім'єю відпочивати до Єгипту. Вони мають прямі перельоти в Марса Алам. Самі вибрали готель. Під час підписання договору виникли питання, частково вирішені з допомогою юриста підприємства. →
огидна організація туру, хамське ставлення до туристів, які заплатили чималі гроші! 14.10.16 їздили у тур Експрес Мадрид – Барселона – Валенсія. гід олійник анастасія. якщо її можна так назвати. Постійно дратівлива дівчина, нездатна вирішити жодне з типових питань, що виникають по ходу туру. →
Сподобався гід цього туроператора. Цікава та насичена програма туру. Я планую надалі працювати з цією турфірмою →
Невже фірма "Феєрія" зіпсувалась? Я з цією фірмою їздила неодноразово і дуже задоволена. Особливо мене порадував тур "Скандинавська казка" d 2008р. Організація була чудовою. Гарний гід. Окрім екскурсій містами, були пікніки у гарних місцях. →
Туристична фірма "Феєрія мандрів" нас дуже розчарувала. Настрій був зіпсований з моменту збігу з гідом і до кінця поїздки його покращували тільки міста Європи! Попри чудову рекламу її директора Захаренка, відгуки на сайті турфірми та розповіді менеджерів у турагенстві, яке з ними співпрацює, "Феєрія" просто пустушка, розрахована на пенсіонерів, які їдуть до Європи посидіти в барах та ресторанах, і щось там схопити на розпродажах , і не маючи абсолютно ніякого інтересу до історії та визначних місць, архітектури та природи тих країн, в які їдуть. →
Дуже довго сумнівалася який вибрати тур і головне – якого туроператора. Тур "У Париж через Австрію" перевершив усі очікування! У турі було настільки все грамотно продумано, що після поїздів та важкої дороги (до Києва) нас повезли до купальні-термальних джерел. →
От ми й повернулися. . . два тижні пролетіли як одну мить. . . ти побував дійсно в казці завдяки такій прекрасній людині як Володимир Катков-він просто супер гід-The Best! Володя завжди примудрявся привезти нашу величезну групу за півгодини до натовпу, і ми спокійно могли все оглянути, відчути, насолодитися. →
Заздалегідь сплативши тур (вибравши з безлічі пропозицій саме цей, керуючись статусом компанії та новизною туру) ми отримали на руки документи, що підтверджують трансфер, бронь готелю, програму туру та контактами з місцевими представниками компанії. →
На травневі їздила з Феєрією Балканами. Звіти по країнах тут: Албанія http://gatta-bianka.livejournal.com/tag/%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F Македонія http://gatta-bianka.livejournal.com/tag/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1% 8F Чорногорія http://gatta-bianka. →