Дата придбання послуги: 10 вересня 2013 Написано: 29 квітня 2014 |
Турфірма: Феерия мандрив на Артема (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур |
Дуже довго сумнівалася який вибрати тур і головне – якого туроператора. Тур "У Париж через Австрію" перевершив усі очікування! У турі було настільки все грамотно продумано, що після поїздів та важкої дороги (до Києва) нас повезли до купальні-термальних джерел. А коли ми приїхали до Парижа і почався дощ – ми одразу ж поїхали перечекати його у музеї "Фрагонар". Не було жодних прихованих доплат, дуже дорогих факультативів (в одній поїздці з Аккордом вартість факультативів була приблизно рівна вартості путівки), зате були приємні сюрпризи - вино в Парижі, маленький флакон французьких парфумів у подарунок, а чого коштувала поїздка на Королівське озеро та бутерброди з виловленою в ньому фореллю! Готелі були чудові особливо "Бароко". Гід давала хороші поради і дбала навіть про те, щоб створити підходящий настрій для сприйняття міст! Наприклад, у Відні я була вдруге, але тільки цього разу змогла її справді побачити та зрозуміти. На усі численні запитання менеджери фірми терпляче давали відповіді. Всім рекомендую чудового турооператора!