Дата придбання послуги: 04 листопада 2016 Написано: 07 грудня 2016 |
Турфірма: Феерия мандрив на Артема (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
У листопаді 2016 р. через компанію поїхали сім'єю відпочивати до Єгипту. Вони мають прямі перельоти в Марса Алам. Самі вибрали готель. Під час підписання договору виникли питання, частково вирішені з допомогою юриста підприємства. Все було непогано. Але після приїзду в готель нам повідомили, що гроші не переведено турфірмою. Дві години чекали на з'ясування стосунків (замість купання в морі). У день вильоту чекали автобус до аеропорту. Він прибув, та нас туди не пускали. Знову проблеми із оплатою туру. Спілкувалися із посольством України в Єгипті – не допомогли. Після погроз викликати поліцію нам дозволили виїхати. При цьому інші туристи з автобуса нам дуже допомогли.
Після приїзду до Києва розмовляли з юристом та директором Феєрії. Отримали відписку, мовляв все добре, вам нема до чого причепитися. Директор Ігор Захаренко одразу після нашого туру був там. Але на нашу справедливу вимогу показати факт проплати повідомив, що єгипетська сторона довго вибачалася та запрошувала його на обіди. Ми були дуже раді цьому. Зважаючи на все, Ігор Іванович добре звик відпочивати, не дбаючи про своїх клієнтів.
1. Не зв'язуйтесь із цією фірмою.
2. Якщо зв'язалися, добре читайте договір на надання послуг. Готель нам не дав жодних документів, які б підтверджували те, що проплати не було.
3. На відпочинку вам ніхто не допоможе, шукайте вихід самі.