Турфирма BS Travel

3,1

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ BS TRAVEL

Як нас кинув bs trevel

1.0

У нас із чоловіком 7 років спільного життя у цивільному шлюбі, вирішили розписатися та вирушити до міста моєї мрії – Париж. Ще в серпні (чек від 15.08.2013р)- сплатили 5290грн. за тур "Французький поцілунок" і запланували 07.

Компанія Групон спільно з туроператором БС Тревел кидає людей!

1.0

Компанія Групон спільно з туроператором БС Тревел кидає людей! Компанія БС Тревел банкрут, понад 500 людей кинуті на гроші у Росії та Україні! 19.09.13 компанія Групон продавала тури шахрая, що говорить про те, що вони працювали за схемою відкатів! Компанія Групон на мої листи відповідає стандартними відповідями і не збирається повертати мені 5996 грн, які я заплатив їй за тур якого ніколи не буде!!!!.

ОБЕРЕЖНО, шахраї! http://www.bstravel.com.ua/

1.0

Починалося все непогано: купили купон через Групон, зателефонували за вказаним телефоном - милі балакучі співробітники, чудовий готель. Сплатили того ж дня, нам вислали договір на п'ятьох аркушах, заповнили-надправили.

Добре користуються чужими грошима

2.0

Купила через Группон купон на поїздку до Криму з Самари: 2 дорослих по купону та дитина безпосередньо 10000 руб були оплачені на рахунок BS Travel. За тиждень до від'їзду надійшов лист, що гурт не набраний і вони готові повернути гроші.

Готель Камелот у Криму

10.0

Начиталася до вильоту відгуків, почало страшно їхати, але виявилося все супер. Хочу теж заступитися за Bs travel, зараз перебуваю в Криму, купували тур купоном, до нього входять авіаперельоти, трансфер і готель.

Відпочинок у Криму

4.0

Купили з дружиною тур у групоні на нас та дитину. Претензій до перельоту та трансферу немає. Все чітко. А от щодо послуги в готелі пішли розбіжності між тим, що було заявлено і фактом. Обіцяли шведський стіл на сніданок та меню на вибір на вечерю.

Шахраї!

1.0

Тур замовлений заздалегідь, у лютому, за 3 тижні до вильоту повідомили, що гурт не набраний, ну що ж, буває. Тільки ось гроші повертати не хочуть, точніше начебто збираються, але коли – не кажуть! Не раджу зв'язуватися, бо, як виявилося, це їхня звичайна практика - набрати грошей і не повертати, вже багато постраждалих та позовів у суді.

Погана турфірма

1.0

Хочу поділитися своїм негативним враженням про турфірму BS Travel. Ми купили у неї тур авіа Класична Італія у листопаді 2012 р. Тур планувався як весільну подорож. Але за 10 днів зателефонувавши нам сказали, що тур скасовується, інші тури були запропоновані тільки через місяць! Враховуючи те, що за рік планувалися відпустки та й подійність туру, перенесення було неможливим.

Європейські столиці, тур з 27.10.12 до 07.11.12.

їздив(а)  13 років тому
1.0

Хотів би висловити своє співчуття та розчарування від туру "Європейські столиці" організованого компанією BS Travel. Почну з того, що для продажу туру оператор пропонує договір, умови якого суперечать ЗУ та закону про захист прав споживача, договір оператор відправляє після того, як ми забронювали тур.

Європейські столиці

їздив(а)  13 років тому
6.0

З'їздили з чоловіком у тур з 28 жовтня. Багато з туру не виконано. На 2 день програма туру була замінена на Краків. к. нас протримали на дорозі німці майже 5 годин. День 3-скасували Потсдам, замінили на музей Пергамон.

1 2

Рейтинг турфірм Украины