Дата придбання послуги: 08 листопада 2010 Написано: 01 грудня 2010 |
Турфірма: Pegas Touristik Туроператор (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Відпочивали у готелі Melia Sharm 5* у Єгипті. Привезли нас спочатку в Меліа Сінай (перебуває поруч) і дивлячись на вивіску готелю і у ваучер переконували, що привезли правильно. Добре, автобус не встиг виїхати, а то тягли б валізи метрів 500-700 у свій готель.
Приїхали ми о 9-й ранку, зустріч з готельним гідом була тільки наступного дня на годину дня. Гіда звуть Ольга. Спочатку вона у всіх забрала ваучери. Навіщо? Це був екземпляр туриста.
Інформацію про всі можливі екскурсії вона дала дуже енергійно. Потім енергія вичерпалася. Коли туристи, що оплатили екскурсію в Йорданію, зустріли її на території о 4 годині і мали нахабство запитати, в який час (найближчої доби) вони виїжджають, вона їм сказала, що з 5 до 6 я в холі – прийдете і там я відповідатиму. на запитання, а тут я відпочиваю...
Це при тому, що при оплаті їм сказали, що час виїзду сьогодні вночі зараз точно невідомо, скажуть трохи пізніше.
Ми відпочивали з маленькою дитиною. Зрозумівши, що екскурсії ми не візьмемо, Ольга втратила інтерес миттєво і назавжди. А коли я поставила питання про готель і в неї потім задзвонив телефон - вона перервала розмову, поговорила по телефону, потім був ще дзвінок, а потім вона дала мені зрозуміти, що уваги вона мені приділила достатньо і надіслала з усіма питаннями на рецепшн.
Щодо персоналу готелю зауважень немає - ставилися ввічливо, кілька питань вирішили негайно.
Хоча, порівняно з гідами в Туреччині, коли нам підмінили після прильоту 5* пляжний готель на міський, там просто хамили відкрито. Тут пост ігнор!