Їду до Чехії на 90 днів за безвізом, які документи потрібні з собою?
Еду в Чехию на 90 дней за безвизом, какие документы нужны с собой?
Порадьте будь ласка. Мій чоловік їде до Чехії працювати за візою. Я їду з ним безвізом на 90 днів (для того, щоб підтягнути чеську мову та знайти собі роботодавця там, після чого отримати візу робочу і т. д.). Проживатиму з ним біля гуртожитка, що надавши роботодавець. Нам дадуть кімнату. Які документи потрібно мені, щоб не було проблем (паспорт та страховка на 90 днів будуть)? Вагаюсь щодо билета (не продають на мої дати ще), підтвердженням проживання, та як мені щодо грошей зробити. Дякую.
Посоветуйте, пожалуйста. Мой муж едет в Чехию за визой. Я еду с ним безвизом на 90 дней (для того чтобы подтянуть чешский язык и найти себе работодателя там, после чего получить визу рабочую и т. д.). Буду жить с ним возле общежития, которое предоставил работодатель. Нам дадут комнату. Какие документы мне нужны, чтобы не было проблем (паспорт и страховка на 90 дней будут)? Я колеблюсь относительно билета (не продают на мои даты еще), подтверждением проживания, и как мне относительно денег сделать. Спасибо.
9 подписчиков •
спросил